vzdy mi to napise tyto dve nesmislne vety :
""Při zpracování došlo k těmto chybám:
Vybrána doména, která není v nabídce. Hmmm ...
Vybrán neplatný název poddomény. Zadejte prosím řetězec složený pouze z písmen a číslic. Využít můžete i pomlčku, ale ne na první pozici.""
snazim se zaregistrovat : ridici.unas.cz
vyplnim KATEGORII : internet
PODKATEGORII : zpravodajstvi
dam souhlasim s podminkama , opisu kod zmacknu tlacitko a napise to chyby
Mě to taky napíše tohle!!!
Taky me to dela....je to tu nejake pomrdane .....
Kdyz neco predelate tak to sakra taky szkontrolujte....!!!!!!!
Adime vyjádři se.........
Vybrána doména, která není v nabídce. Hmmm ...
Hmmmm ....seru na vas......
doprdele, tak co je s tim? jak dlouho budem cekat nez to spravite?
hmmm..... jestli to do 2hod nebude tak menim hosting.....
Docela si to pojebaly .....
tak tak. ADMINe, haloooo, delas neco?
ADMINE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
PICO UZ SE PROBUD........
hele, krot se... az budes spravovat vlastni hosting s tisicovkou situ, a neco se ti pomrda, tak tim, ze ti ostatni budou nadavat, si moc nepomuzes.
Nejde se mi prihlasit do administrace... ach jo... :(((
Myslim že bysme asi měli počkat až to bude pořádně fachat... ;o)
asi tak!!!! taky mi to pise tohle!!! kurna SERU na vaS!!!!dobre klidek....
hele admine..reknu ti to narovinu...SPRAVTE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!omg.....nocomment...error.....boze....tosnad.....neni....ani....mozny!!!!!!tak honem!!!!
Kluci, víte co jsem se naučil? Když je něco zadarmo, tak SAKRA POČKEJ AŽ TO BUDE, protože placený věci jdou prvně. Já mám takhle rozdělaný asi čtyři servery, ale protože je nikdo neplatí, prostě čekají už rok. Tak vydržte a nenadávejte, kdo to má číst?
Ale my platíme na některejch stránkách je 2000 přístupů ale celkem to dá za reklamu taky pár peněz. Opravdu nevěřim tomu, že je to nadace :-)
Fakt je mi z tebe na bliti. Jsi normální prase.
jestli mas na page 2000pristupu a mas pocit, ze je to vydelecne, tak si to presun na svuj placenej host a rejzuj!!! nedelejte ze sebe blbce recma, jak jsou freehosty vydelecne... mrkni, jak dopadli hostingy kgb.cz, fbi.cz, oceany apod - myslis, ze uz maji vydelano dost, tak na to sou? ;~)
to 'ja': vyjadrovani mas vybrane a pritom nejsi schopen se ani podepsat - chtel jsem ti domenu zkusit regnout, ale uz je obsazena - takze se ti asi nakonec povedlo. nebo jsi zmenil hosting? porad, kam mam dat sve nevydelecne page...
m.s.
Ahoj
Tady je Daniel Ze Zlína Tak co už se to podařilo, nebo ne?
Vím čím to je určitě jsi zazmatkoval a nezadals jsi svou doménu
Musíš zadat:
Zvolte doménu: . --- vyber --(tady je ta chyba musíš zadat nějaký název
třeba Franta)
Kategorie: --- nejprve vyber---Osobní stránky Zábava Ostatní Počítače Kultura Sport Služby Obchod a prodej Internet Cestování Mobilní komunikace Finance Zpravodajství Koníčky a volný čas Automoto Věda a technika Zdraví.
Podkategorie: --- potom tady upřesni ---
Podmínky
V každém případě si zkontroluj uživatelské jméno a heslo, jen tak se dostaneš k podpoře.
Každému kdo se registroval byl zaslán podrobný popis na email, jo
a jedno doporučení:
Zkoušel jsem nahrávat soubory pomoci několika FTP a doporučuji
tento: FTP klient WS http://www.ipswitch.com or send email to info@ipswitch.com, ke stažení je zdarma.
Potom se musíš pobít také z nastavením reklamy ale to snad zvládneš
Když ne tak se ozvy (třeba to dotáhneme až dokonce).
Já už sem tohle všechno vyřešil.
Tak se měj a hodně úspěchů!!!