Prečo sa mi moja stránka z niektorého počítača (prípadne na tom istok počítači ale cez iný browser) zobrzauje rozdielne rýxlo (neštvalo by ma to keby to aspoň šlo ale u kamoša mi to ťahá iba niekoľko sto Bajtov za sekundu a u mňa to nabehne za polsekundy, to isté robí kamoške, keď to spúšťa cez Firefox tak jej to ani nenabehne no ked cez IE tak jej to ide... ) neviete mi niekto poradit nejaky finty preco by to mohlo robit?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=38819&t=38819
to mi xces tvrdiť, že niektorá slovenskí provideri majú horšie spojenie s WZ ako iní tiež slovenskí provideri? ..hm... hej ten kamoš má DSL (od Telecomu, resp. T-Comu!)... mne to ťahá úplne fpohode.. všetko natiahne v zlomku sekundy (nemám net od T-Comu).. to fakt môže byť f tom chyba?
Tobe to taha v pohode pac si ten web delal a mas ho tudiz uz v kesce prohlizece takze se ti zobrazi hned... a spojeni z telekomu SK se tu uz probiralo nekolikrat ze je pomale...
>> Tobe to taha v pohode pac si ten web delal a mas ho tudiz uz v kesce prohlizece takze se ti zobrazi hned...
coze? co to ma spolecnyho, ze ho delal, s cache prohlizece? imho se lokalni soubory necachuji a pokud ma doma apache a dela to pres to, tak to stejne v cache nema, protoze jak by to asi poznalo, ze na wz je to ten stejnej soubor jak na localu?
ja to myslel tak ze se na ten vytvor po nahrani na servr urcite dival. Tak pak pri dalsi navsteve uz mu to de "rychle"...
aha, tak to pak jo, to by pak slo rychle. ja se totiz vetsinou na to nedivam, kdyz to nahraju.
To nerikej, ze to nezkontrolujes...
kontroluju to na lokalu, pak nahraju a zvaliduju... nekdy se na to kouknu no...
neeeee! vy si mylsite ze som blbec cico? kurna! ajed vymazem cashe, ajked spravim hocico.... stale, mne to taha napriklad 30kB/s a kamsoovi len okolo 500B/s (píšem to v BAJTOCH, nieže nejaky debil si bude mylsieť že jemu ukazuje bity a mne bajty, nie!, oba udaje su v BAJTOCH!) a pritom on ma 256kB/s linku (čo činí cca 2000 kbs) - o tom vrvaim, nie o nejakej blbe CASHE! a ked neviete tak napište že NEVIEM alebo nepíšte....
PS: to o tom Slovenskom telecopme, to beriem, asi bude problem v tom, ale zeby to bolo az taq pomaly ze to neda ani pol kila, tak to sa mi nezda, preto sa pytam... kebyze vas este napadne nejaky iny dovod tak mi plz dajte vediet
Prestan se rozcilovat, my to chapem, takhle to muzes vysvetlovat babicce, nam nemusis. 99,9% lidi pri stejnych podminkach ma stejne problemy, ktere jsou zpusobeny stejnym faktorem. Ty (resp. tvuj kamos) chces opravdu tvrdit, ze v tvem pripade (stejne podminky, stejne problemy) se jedna uplne o neco jineho?
Proc se ti to nezda? Protoze je to pomaly? Copak existujou nejaky kvoty na spatnou konektivitu? At se zkusi pripojit pres nejakou verejnou proxynu, zmena trasovani by mohla pomoct.
nezdala sa mi ta obrovska zmena (30 - 0,5), jasne ze niekomu to ide ryxlejsie inemu pomalsie ale vobec ma nenapdalo zeby to mohol byt az taky rozdiel... (kedze pri ryxlosti 0,5kB/s sa stranky pozerat nedaju!) ale inak DIK... (mna nastval len ten cashe.. preto som povedal ze nesom blbec!)
;) kurna... si slovencinar? ..ehm... teda anglictinar? ;P fpohodqe..
<HTML>Ale jo, cash by se hodil :)</HTML>