Tak sem se trošku porozhlédl v oných databázích a jejich možnostech....a tak nějak mě napadla jedna věc, jestli to jde a dělá se to tak a funguje to......moje představa............pokud se vám nějaký bod nebude zdát...prosím zaražte mě či opravte.......
.....člověk se zaregistruje na webu......a ony udaje se uloží do databáze, plus se mu vytvoří v databázi nějaký kod podle kterého se pozná, že tyto udaje patři zrovna tomuto uživatelovi......v té samé registraci, ale uživatel má na výběr třeba ze tři obrázku.....jedno jakých....ale musí si jeden vybrat......vybere si ho.........
.....mno a mě jde ted o to, jestli nějak jde, aby se následně k těm jeho udajům přidal ještě nějaký kod, nejspíš html kod, který by následně určil, kde že bude onen obrázek po přihlášení.........
...pochopili? prostě esi se dá normálně do databází vkládat obyč html kody, které se pak na přikaz vyvolají? hmm? třeba když dám div a udám, že ten obrázek bude třeba 200 px z leva....a 20 zvrchu......jde to?
budto tam vlozis cely kod, coz se nevyplati u vetsich objemu dat, a nebo udelas vicesloupcovou tabulku, a jeden sloupec bude url obrazku druhy zleva treti zprava, ctvrty title... nebo cokoli takoveho