donny: pracuje se vzdy v tom, co je uvedenej dole.
2 just-paja:
tak to nenji. mám jak jsem psal viz výše, ve stavovym řádku zůstavá stále zarytě win1250, pokud tedy nepřecvaknu v menu ve formátu kódování a pak neuložim. ale to je dost možná jenom chyba verze (mám tu nejnovější).
2 donny:
pracuješ v tom, ve kerym je to uložený ;-) to co máš v menu ve formátu zaškrtnutý je tam jenom pro novej dokument. ...
2 Tom:
mno asi máš pravdu v tom že to tak vyznělo, ale neřikám o notepadu, že by byl k něčemu dobrej. a máš pravdu taky ve všem co jsi o notepadu řekl ;-) tim jsem chtěl jenom říct, že pro lidi co jsou mezi začátečníkem a úplným profíkem je notepad tuplem nedostačující. =)
Marcus%20Flintus:
ja mam verzi 4.5.0(2175) a funguje mi to tak jak sem popsal..
>pracuješ v tom, ve kerym je to uložený
a tam dole mam napsano v cem je to momentalne ulozeny..
2 just-paja: to ja to dole nemam, ale jinak to funguje vpho.
Jerry: tak to radši ani neřikej.
Marcus Flintus - tak to mas fakt pravdu :D to je to nejstrasnejsi co vubec existuje, pouzivaj to jenom lamy :D
Ještě k tomu kódování v PSPadu: Já s kódováním problém nemám, pokud si založím projekt a uložím v něm všechny stránky a skripty na kterých pracuju v rámci právě tvořených stránek, tak si nastavím kódování pro tento celý projekt a je to v cajku. Kódování se ukazuje správně v stavovém řádku i v menu formát. Stránky jsou v celém projektu otvírány u ukládány v tom nastaveným kódování.