Posielanie dotazov z mojej stranky na moj Mail alebo icq z romulara

Nazdar borci mam vytvoreny formular ked tam nieco napisem a dam odoslat mne na mai tak my vbehne chyba presny odkaz na to je http://www.vorcak.kvalitne.cz/kontakt.php.htm mozete mi poradit v com mam chybu

prikaz mam:

<FORM ACTION="www.vorcak.kvalitne.cz/send.php" METHOD="post" ENCTYPE="multipart/form-data">
Odesílatel: <INPUT TYPE="text" NAME="odesilatel" VALUE="" SIZE=50 MAXLENGTH=50><BR>
Příjemce: <INPUT TYPE="vorcak@atlas.cz" NAME="vorcak@atlas.cz" VALUE="vorcak@atlas.cz" SIZE=50 MAXLENGTH=50><BR><BR>
Text:<BR>
<TEXTAREA NAME="dopis" COLS="50" ROWS="10"></TEXTAREA><BR>
Soubor: <INPUT TYPE="file" NAME="soubor"> <BR>
<INPUT TYPE="submit" NAME="akce" VALUE="Odeslat"><BR>
</FORM>
u tagu form je parametr action - pokud v nem chces zadat celou cestu, je treba mit v ni i protokol (http://).
pockaj hned to vyskusam
no jo uz som to prepisal ale stale ma vyhdzuje
<<form name="form" action="http://www.vorcak.kvalitne.cz/send.php" method="post" class="formular" onsubmit="return zkontrolujEmail()">

<table cellspacing="2" cellpadding="2">
<tr valign="top">
<td align="right" valign="middle"><b>Vaše meno :</b></td>
<td><input type="text" name="name" size="20" maxlength="40" class="formularbez"></td>
</tr>
<tr valign="top">
<td align="right" valign="middle"><b>Váš e-mail :</b></td>
<td align="left"><input type="text" value="@" onfocus="this.value=''" name="email" size="20" maxlength="32" class="formularbez" ></td>
</tr>
<tr valign="top">
<td align="right"><b>Text :</b></td>
<td><textarea rows="6" name="message" class="formularbez" cols="30"></textarea></td>
</tr>

<tr valign="top">
<td align="right" valign="middle"><b>číslo :</b></td>
<td>123</td>
</tr>
<tr valign="top">
<td align="right" valign="middle"><b>Odpíšte čislo vyššie :</b></td>
<td><input type="text" name="overenie" size="20" maxlength="40" class="formularbez"></td>
</tr>
<tr valign="top">
<td></td>
<td><input type="submit" value="POŠLI!" name="B1" class="formularbez" size="20"></td>
</tr>
</table></form>
a ten soubor v action urcite existuje? (jestli je na stejnem webu, radsi pouzij relativni adresu.)
Formular vypada vporadku. BTW na zacatku mas <<form ... (zdvojena zavorka).

Ma nejake opodstatneni pouzivat metodu POST? GET je mnohem lepsi (hodnoty nejsou videt v adresnim radku...)
No uz som to dal celkom do kopy akurat mam taky sprosty dotaz kde mi odoslalo to co som tam napisal? a dal odoslat
tak nakoniec som prisiel ze aj tak to nejde uz ma to dost serie :(
Omlouvam se za hrubku v mem poslednim prispevku, nejak jsem si popletl method GET a POST [je uz na me dneska moc pozde ;)]. Timto beru posledni odstavec zpet a jeste jednou se omlouvam za pomateni.

Funguje to nasledovne:
mas v HTML nejaky formular, kde mas prvky, ktere maji nejaky atribut "name" - treba <input name="adresa">. Tlacitkem <input type="submit"> odesles data z formulare metodou POST na skript, ktery je zadany v "action", tedy napriklad <form acition="skript.php" method="post">.

Po odeslani formulare se tedy data "presunou" do toho skriptu (resp. v nasem pripade PHP skriptu). V tom PHP skriptu se vytvori promenna typu pole $_POST, ktera bude obsahovat klice podle nazvu tech prvku ve formulari, tedy napr. $_POST["adresa"] bude obsahovat hodnotu z formularoveho pole "adresa".
ja som uz z toho nacisto ko lebo neviem kde je uz chyba?
No mne sa zda ze poslat takto mail sa neda.
Jedine cez sluzbu napr. mailform.cz.
Jednoduchy priklad, snad tam nejsou chyby:

---------------------------- soubor formular.php - zacatek ---------------------------
<?php
if (isset($_POST['send'])) {
$odeslano = @mail("moje@adresa.cz","Mail ze stranek",$_POST['zprava'],"From: $_POST[adresa]");
if (!$odeslano) die("Chyba pri odesilani e-mailu. Mozna je vycerpany hodinovy limit.");
}
?>
... ...
... ...
<form action="formular.php" method="post">
<label for="polea">Vase adresa:</label>
<input id="polea" type="text" name="adresa"><br>
<label for="poleb">Text zpravy:</label>
<textarea id="poleb" cols="28" rows="5" name="zprava"></textarea><br>
<input type="submit" name="send" value="Odeslat mail">
</form>
... ...
... ...
---------------------------- konec souboru formular.php ----------------------------