Dva maily najednou

Daj se na WZ poslat dva maily najednou?

myslim treba mail(....., ..., ...........)
a pak este jednou mail(....., ..., ...........)

dyz to udelam takhle, tak mi prijde jenom ten prvni a misto druhyho prijde undelivered message!
a co zadat dva prijemce?
Hezkaj napad, ale ja potrebuju odeslat vda ODLISNY maily!
tj. kazdej jinej a kazdej na jinej mail!
tos nerekl..
No, toto mi normálně fungovalo:

<?php
mail("adresa", "mail1", "prvni mail");

mail("adresa2", "mail2", "druhy mail");
?>

došly oba...
just-paja:
>tos nerekl..

diky ;)

MyFlower:
> a misto druhyho prijde undelivered message!
a vis vubec, co znamena unelivered message? Rekl bych, ze chyba bude tentokrat nekde mezi klavesnici a monitorem...
>Rekl bych, ze chyba bude tentokrat nekde mezi klavesnici a monitorem...

pro přesnost mezi monitorem, uzivatelem, klavesnici, konektorem, Biosem, operacni pameti, procesorem, sitovou kartou, providerem, smerovacem,
sitovou kartou serveru, biosem serveru, operacni pameti serveru a mailem..
..tak takovou blbost sem jeste nikdy nenapsal..
pro ty,co nepochopili: vtip mel bejt v tom, ze mezi klavesnici a monitorem je prave uzivatel...
donny: hele.. to je docela divny.. ja sedim za stolem, na stole mam klavesnici a na stole za klavesnici mam monitor.. priblizne.
just-paja: kdyz ti reknu vtip: "vis, co udela policajt v ponorce na dne more, kdyz na ni zaklepes? otevre okynko..." -- budes taky rozebirat, ze v takovy hloubce se okynko otevrit kvuli rozdilu tlaku ani neda a ze sebemensi skvira v te ponorce by okamzite zahubila celou posadku?
donny: ne.. jenom reknu ze ponorky okynka nemaj..
ses si jistej, ze je nemaj?a auta taky ne, co?
donny:
ne.. novejsi ponorky by okna opravdu nemely mit.
vsak tenhle vtip je starej a stary ponorky urcite okna mely
tak je ten vtip starsi nez ja a nechapu ho ;[
no neni to prvni vtip, kterej nechapes, my uz jsme zvykli :)
hm.. chces tim rict, ze sem debil?
ja nevim, ty jsi o to soutezil.... s tim kamosem ze tridy...
ty nevis co chces rict? .. vyjadri se ..
ale ste mu super pomohli :))))
mydlo: no ja uz nevim, ale ja vlakno povazuju za uzavrene. To, ze mu dosel undelivered message znamena, ze neni chyba ve skriptu, ani ve fci mail-to ma vsechno spravne; tudiz je chyba, ze ma spatnou e-mailovou adresu, nebo z nejakyho duvodu adresat neprijima zpravy, pripadne neprijima zpravy od nej - to zalezi na tom, co se pise v tom undelivered-message mailu...
ehm... mate pravdu - chyba byla opravdu mezi monitorem, pocitacem....... ehm... bylo to tim ,ze jsem misto mail("$mail,bla,bla") napsal mail("ßmail,bla,bla")
$ vs. ß - jj to znam velmi dobre... nejvetsi peklo to bylo, kdyz jsem si zvykal na novou klavesnici... :D
no puvodne sem sem chtel napsat zda www.wz.cz podporuje fci "mai()l" ale po precteni vasedo dialogu sem uznal dam ze .... lool proste otazka by byla zbytecna.

jinak k te ponorce, ponorky fakt maj okynka(jen u valecnejch sem se s okynky nesetkal :) :) ) ale nedaj se otevrit, ale dvirka se otevrit daji i pod vodou staci jen vyrovnat tlaky a je to OK :)

PS: priste mu napis ze je problem mezi PC a zidly to uz snad nikdo nezpochybni

se mej te !