treba proto, ze ti to neprejde pres ten EREG...
ereg jsem odstranil a prd...
u if ($zaznam['www']) {echo ":: <a href=\"".$zaznam['www']."\"></a>";} vyhod to z ty podminky. je tam zbytecne.Za druhy to mas blbe, ma tam byt
echo ":: <a href='$zaznam[www]'>$zaznam[www]</a>"; - ty tam mas prazdnej odkaz.
Za treti, nevim, proc tam mas $www = $zaznam['www'], kdyz pak stejne pouzivas to pole. Este lepsi by v tomto pripade bylo $pole =& $zaznam['www'];, aby to melo jinej vyznam, nez jen plytvani pameti.
dobre ww uz funguje ted datum?
no promin, snad nechces, abych ti to napsal cely. Zkus to analogicky,princip je uplne stejnej.
ne u tw adresy stacilo pridat text, zapomnel jsme, ale to datum tam neni zadna takova chyba.... ja nevim to se zadava nejakym silenym zpusobem, ktery jsem nepochopil, alemelo byto jet i tak ne?
vis co, zkontroluj si, jak se ktery pole v databazi opravdu jmenuje a jak na ne odkazujes. Az to sjednotis, rekni. Ono totiz neni od veci v dotazu pouzit spis SELECT id, nick, www, vzkaz, date FROM gb ORDER BY id DESC, nez SELECT * FROM... .
stalo se:
$vysledek = MySQL_Query("SELECT id, nick, www, vzkaz, DATE_FORMAT(date,'%e.%c.%Y, %H:%i:%S') AS `date` FROM gb ORDER BY id DESC");
a vkladani do db:
$vysledek = MySQL_Query("INSERT INTO gb (`nick`, `www`, `vzkaz`, `date`)VALUES ('".$nick."', '".$www."', '".$vzkaz."', NOW() )");
Hele, jeden tip do budoucna. Kdyz mas textovej retezec ve dvojitejch uvozovkach, muzes do nej promenny rovnou zapisovat a nemusis je oddelovat teckama od retezce:
$promenna = 2345;
echo "toto je text, ve kterem je $promenna chyb.";
// tohle je zbytecne slozite:
echo "toto je text, ve kterem je ".$promenna." chyb";
Vysledek: toto je text, ve kterem je 2345 chyb.
Dokonce muzes takhle pouzivat i pole, s jednim rozdilem:
$pole = array("klic" => "a", "klicek" => 12345);
echo "toto je text, ve kterem je $pole[klicek] chyb";
// klic pole neni v uvozovkach, ale musi byt, kdyz:
echo "toto je text, ve kterem je ". $pole['klicek'] ." chyb";
Chapes rozdil?
Este detail - takhle uvnitr retezce se uz neda pouzit vicerozmerne pole, protoze zapis
$pole[0][10]="ahoj";
echo "řekl jsem ti $pole[0][10], tak proč neodpovíš?";
udělá něco takového:
řekl jsem ti Array(1)[10], tak proč neodpovíš?
Tady už musíš použít to tečkové lepidlo.