Lidi co dělat s lidma kterí na stránce nechci přes ip to nepůjde... To bych jich bloknul moc...:o))) Help me please...
krome ip moc moznosti nemas... leda jeste hlidat presne comp (konfiguraci), ale to je zase nepresne - takze jedine heslovat. internet je verejny a pokud chces pred nekym neco ukryt, musis udelat member sekci a heslovat. pokud se ti nekdo znelibi, jednoduse ho vyhodis...
m.sa.
Jeste je moznost pouzit cookies.
cookies je snadno ovlivnitelne ze strany uzivatele, takze tak asi nezabrani pristupu nekomu na web...
m.sa.
Mám vytvořený skript, ktrerý sice neblokuje moji stránku(, i když ten parametr tam mám), ale zamezuje zápis přístupu. Udělal jsem to kvůli robotům, kteří mě otravuji i každou hodinu.
Můj princip je kontrola IP adresy. Pokud je IP dynamické, tak kontroluji DNS, popřípadě název prohlížeče. Prostě cokoliv, co má něco společné. To pak doladim přikazy Ereg nebo častěji StrPos. To je vše.
Jinak je možnost od Matrina. Zaheslovat stránky.
Tomík
Tomíku prosímtě dal by si mi ten script?!
Nejde o nic slo?itého. Stačí pou?ít podmínky.
Zdrojáček:
<?
// vytvořím seznam
if($REMOTE_ADDR == "195.119.180.102") $zakaz = 1; // IP adresa
if($HTTP_USER_AGENT == " ia_archiver") $zakaz = 1; // prohlí?eč plný název
if (Ereg("dkm.cz", GetHostByAddr($REMOTE_ADDR))) $zakaz = 1; // DNS adresa
if (Ereg("MSIE", $HTTP_USER_AGENT)) $zakaz = 1; // prohlí?eč - část
// potom vytvořim hlavní podmínku
if($zakaz == 1) {
include("nepovolen.html");
exit;
}
?>
Ani nevím jaký je rozdíl mezi Exit a Die, ale oba mají stejný účinek.
To je v?e. Tomík
PS: Jak vidím, tak se připojuje? u "dkm.cz". Mám pro tebe zkou?ku. Nechám ti na tuto doménu zablokovat přístup. A uvidíme, co to udělá. Ostatním je přístup povolen, pokud ale take nejsou na seznamu. Moje adresa je tom.czweb.org
cti manual - exit je prikaz a die() funkce... exit ukonci beh skriptu. die($string) vypise hlaseni ve string a ukonci beh skriptu...
m.sa.
Tomik: Jo dobrý opravdu funguje...
To jsem rád. Jako dárek jsem ti zase zpřístupnil své stránky.
Zdravím Tomík.