tadel diskuse

proč je tadle diskuse udělaná tak blbě? na 1 stránce by těch témat mělo být daleko víc, a co hlavně!!, neměly by být témata seřazeny podle data založení ale podle data poslední reakce.
souhlasim s vice tematy, nesouhlasim s razenim prispevku...

m.sa.
Pokud vím, tak jsou témata řazeny právě podle reakce
Ne, jsou řazena podle založení. Ale vždzť je to jedno...
Mozna by stalo za to, zridit tady nekolik skupin na diskuse, aby se oddelily napriklad requesty po novych funkcich od zoufalych volani po rozchozeni FTP, MySQL apod.
Na to je tu moc málo příspěvků !
o řazení je dobry tak jak je...
Celkový počet ZVETSIT !
já narážel na to, že se tady určitě objevujou duplicitní témata, lidi se nemůžou neustále koukat dominulosti, jestli to téma který je zajímá už bylo diskuktovaný či nikoliv. vzorem ideálního pojetí diskuse je podle mě třeba http://www.dasys.cz/kamzi/Guitar/Discuss/Discuss.asp?CategoryId=489

no já nechtěl nijak prudit, je to přesto OK :-)
<MUJ_NAZOR>
proc se lidi nemuzou neustale koukat, jestli uz nekdo nemel podobnej problem??? to jsou uz tak lini, ze se jim nechce ani klikat? :) tohle forum ma fci HLEDAT, co je jeste vice potreba???
</MUJ_NAZOR>
<TAKE_MUJ_NAZOR>
jinak to razeni je asi vec nazoru, takze by to mohlo byt volitelne. ale mozna by jsme meli dat spravcum na vse cas... v jedne vetvi se rve MYSQL!!! v dalsi BANERY!!! tady OPRAVIT FORUM!!! ... a admin se muze pretrhnout:)))) upravovat a opravovat je stale co, ale asi to nemuzeme chtit vsechno najednou :) ale inspirace a napadu uz mas do zasoby Miro :~)))))
</TAKE_MUJ_NAZOR>

m.sa.
:-))
ja v jsem v tydle diskusi teprve 2.den, takže si vůbec nekladu nárok do ničeho tady kecat, jen chci přispět svým názorem. Lidi podle mě takto líní jsou, používat fci hledat a klikat do minulosti jestli to téma bylo už diskutováno. Jeden člověk třeba v minulém tématu přispěje, ale nikdo na něj už nenaváže.... Teď to ale Miro pusť z hlavy, potřebujem přece to SQL, ne? :-)))

Ja myslim, ze na tyhle diskuzi se nemusi nic menit. Jestli jde o diskuze, tak ted pracuju na velkym diskuznim foru. To, co delam, je sice zamereny na rockovou muziku, ale muzu udelat jeste jedno, kde se budou resit treba problemy ohledne PHP a takovy ty veci, co se resi tady. Bude to mit podobnou strukturu, jako chat - {oblast->temata diskuze}. Rad bych to spustil na WZ, ale cekam na tu databazi, protoze to je zaklad.
Otazka pro Miru: bude velikost databaze nejak omezena?
Ja myslim, ze na tyhle diskuzi se nemusi nic menit. Jestli jde o diskuze, tak ted pracuju na velkym diskuznim foru. To, co delam, je sice zamereny na rockovou muziku, ale muzu udelat jeste jedno, kde se budou resit treba problemy ohledne PHP a takovy ty veci, co se resi tady. Bude to mit podobnou strukturu, jako chat - {oblast->temata diskuze}. Rad bych to spustil na WZ, ale cekam na tu databazi, protoze to je zaklad.
Otazka pro Miru: bude velikost databaze nejak omezena?
jedině vážně vadí omezený počet prvních příspěvků. Jinak je fajn.
jen jeste male spestreni k te lenosti :) lide jsou lini, souhlasim (zacinam to sledovat na sobe);~) nejdrive zacali lidi lenivet pri psani do prikazove radky a dali se na spatnou cestu rychlych kliku, ted uz je ani nebavi cist manualy a navody... mozna by to chtelo pryc s ikonama a zpet prikazovy radek ;~))) male rozptyleni pro toho, kdo to jeste nezna :)
http://webers.wz.cz/spasitel.htm
zdravicko
nejak dlouho jsem tu nebyl, ted jsem na ceste a nevim na co odpovidat driv ;-)

pred tema dvema lety jsme jaksi necekali, ze tohle forum se bude pouzivat i na diskutovani, ale jsem za to jen rad

v nove verzi je diskusni forum rozdeleno podle temat (pro zacatek 3), funkcnost se ale moc nezmenila

velikost mysql databazi bude omezena, ale konkretni cislo jsme jeste nevymysleli, predpokladam ale, ze by melo stacit kazdemu, kdo nebude pouzivat mysql pro ukladat mp3rojek atp. ;-)

kazdopadne za pripominky jsme vdecni

no jestli pracujete na uprave konference, mozna bych se klanil i k verzi emailove - podobne jako treba builder (navic to stejne asi bezi na stejnych engine) - proste konfera :~)

m.sa.
jo, to by mozna slo...ale nejsem si jistej, jestli by v tom nebych tak trochu bordel...
no zalezi samozrejme, jaka etika se bude dodrzovat a jak to bude fungovat. rozdil by v tom ale oproti ted nebyl. jen by se dalo prispivat a cist zpravy i email klientem - ne vzdy jsem na webu a tak rad bych prispel troskou do mlyna :)))

m.sa.