tak fajn. no ja urcite pockam na mysql tady. z freehostingu, co jsem zatim vyzkousel, je wz asi nejlepsi. Jediny, co mi tu trochu chybi, je nejakej www-upload - protoze kdyz jsem ve skole, tak tam nefunguje eftypko. Zkousel jsem si kdysi udelat vlastni upload skript, ale nejak se mi to nepovedlo a tak jsem od toho upustil.
jen tak pro zajimavost Martine, ja to zkousel:
[mira@mitntb mira]$ telnet www.hyperlinx.cz mysql
Trying 193.86.103.37...
Connected to www.hyperlinx.cz (193.86.103.37).
Escape character is '^]'.
(
3.23.47Ű\qGL(~gjConnection closed by foreign host.
takze vysledek? podle toho "logu" to chapu jako ze te to neprihlasilo?
nemam sice to spravne know-how v oblasti hostingu (natoz potom freehostingu) ale proc by nejaky server mel mit zajem, aby jsi se na njeho db pripojoval odjinud? jedine kdyby delali hosting databaze :~) navic je to urcite otazka i bezpecnosti, odkud se lze pripojit...
ale rad se v tomto necham poucit, protoze jak pisu - zkusenosti v tomto mam spise periferni...
m.sa.
POZOR:
mysql_connect("www.hyperlinx.cz","username","password");
FUNGUJE jak z mýho Apache, tak ze serveru WZ.
tim telnetem jsem chtel rict to, ze nejaka mysql databaze na www.hyperlinx.cz z venku pristupna (aspon pokud se bavime o tcp spojeni) je, ucet tam nemam takze to zkouset nebudu
nevim proc to tak delaji, to je mimo me
ano, zda se ze opravdu je pristupna z venku. takze mam dalsi z duvodu se domnivat, ze na hyperlinxu by moje prezentace a aplikace byly v nespravnych rukach ;~)))
btw: jak to bude tady?
m.sa.