Ako na reklamu do PHP

Potrebujem poradit...
Chcem si dat, aby sa mi reklama wz zobrzovala na kazdej stranke ale v okienku tomu urcenom.. teda dole bude specialny frame urceny len pre reklamu... ako to urobim? Teda kde mam napisat ten kod <!--WZ-REKLAMA-1.0--> diky.. :)
Pomocí include, viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
mozem poprosit o konkretny prikaz ktory mam vlozit do tych stranok na zobrzenie reklamy na kazdej stranke dole...
Udělej si soubor třeba reklama.html a do něj vlož jen <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Pak na každou stránku napiš tam, kde chceš mít reklamu toto:
<?php include "reklama.html"; ?>. Všechny takové soubory pak musí mít příponu php.
Nechcem vyzerat ako neschopny clovek... ale mne to nejak nejde.... niekde robim zrejme chybu.... zrobil som si ten subor reklama.html a donho som dal len <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. No ale ked som inportoval <?php include "reklama.html"; ?> do napr news.php tak mi neslo otvorit stranku a hlasilo mi to chybu na tom riadku...
Jakou chybu to hlásí? Je reklama.html ve stejným adresáři jako news.php?

Jo a hlavně nezapomeň spravně nastavit vkládání reklamy (Nahoře + správná cesta k souboru reklama.html).
ano je a je vsetko ako ma byt.. a hlasi to chybu Parse error: parse error in /3w/wz.cz/f/flawless/news.php on line 349
To vypadá na zapomenutej středník. Nechybí ti někde nad tím? (asi řádek 348).
Mne to funguje takto:
1. Vytvor súbor reklama.html a NIČ DO NEHO NEPÍŠ
2. Potom daj v nastaveniach relkamu do reklama.html a ten includuj.
Reklama sa ti tam sama vloží, nemusíš tam mať značku. Ale vloží sa len vtedy, keď máš v nastaveniach správne nastavené.
2MarsTeam: ano, ta značka tam být nemusí, ale to že tam je, rozhodně nezpůsobuje chybu Parse error...
No problem je aj v tom ze mne sa to na tej stranke reklama.html okrem toho zadaneho kodu nevytvori nic a teda ani ked tu stranku rucne zadam tak sa mi reklama nezobrazi... teda akoby ta reklama.html bola uplne prazdna.
Hm tak to už pak nevím, popsala jsem ti přesně způsob, jakým jsem to měla a normálně mi to fungovalo. Možná to vkládání zrovna nějak blbne, fakt nevím.
A už si pohl s tou Parse error?
Prípadne skús počkať. Ja sa pamätám že raz to trvalo robotovi hodinu a pol kým mi tam hodil ten kód.
OK tak ja este nieco skusim snad ma do vtedy nebloknu... Ten parse error bol kvoli zle zadanemu riadku som to dal az za death php takze mi to uz ani nechcelo vziat... ale teraz to je dobre ale nezobrazuje sami ta reklama no zatial hodim stranku do vystavby takze reklama bude bezat :)) Dik moc...
No sranda podarilo sa mi to oblbnut ale len na jedno spustenie ... Vysvetlim..
Ked mam stranku vo vystavbe tak sa mi reklama hodi rovno na vrh. takze som otvoril index.php vybral ten kod reklamy a vlozil ho do reklama.html no a od tvedy mi to slo v pohode ked stranka fungovala normalne. ale ked som stranku vratil do stavu vystaby a opat na normal tak to uz neslo...
nechapem.. co sa stalo so suborom reklama.php som nehybal ako aj s tym prikazom require "reklama.html"; na konci celeho PHP pred ?>
No to s tím kopírováním kódu to sice jde, ale wz robot pak už není schopen měnit reklamní banner, jak píše Míra v http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=22642&t=22642.
Pokud jde o to, že se ti tam ta reklama nezobrazí, tak to se mi taky stávalo. Koukala jsem na stránky a vidím - reklama nikde. Většinou tam ale bývala. Podle mě to takto klidně můžeš spustit a uvidíš, jestli se časem objeví nebo ne. Po pár dnech si myslím, že ti to nezablokujou, zvlášť když podle mě to nezobrazení není tvoje vina. A i kdyby, zablokované stránky je snadné odblokovat. Toť mé skromné IMHO.
Diky moc Thalia aj ostanym za pomoc... ta reklama raz ide a raz nie ale nechavam to tak ... ked ma zablokuju tak sa ti ozvem mi pomozes to vratit naspat :))
PAPA a hodne zdaru