Náhodou, web Josefské je celkem slušný, alespoň po obsahové stránce.
Pakliže potřebuješ nasrat učitele IVT,
a) zahesluj mu počítač a požaduj výkupné,
b) požádej odtahovou službu, aby mu zničehonic zmizela myš a klávesnice,
c) pošli mu na počítač vira,
d) pošli mu na počítač výra,
e) smaž mu Windows a řekni mu, žes viděl po obloze letět tučňáky,
f) řekni mu, že Slavisti jsou salát,
g) hackni mu počítač a ban si zruš,
h) napiš si PHP skript, který to obchází... tedy, to už udělal pinkynew ;)
i) unes mu manželku a požaduj výkupné,
j) unes mu počítač a požaduj výkupné,
k) unes přímo jej a požaduj výkupné
Snad jsem ti dodal inšpiráciu.
Pokud zabanoval dotyčnou IP, tak ti nepomůže ani svěcená voda
(nápady s přesměrováním jsou zcestné - data musí stejně nakonec protéct z té IP k tobě)
Proxy by bylo řešení - ale ještě jsem neviděl školní síť, která by ti dovolila nastavit si vlastní proxy (respektive měla povolené proxy porty).
fopen() je povoleno jen na localhostu (z pochopitelných důvodů).
Dalo by se to řešit přes terminálový program (třeba Putty), který by ti běžel třeba doma a přes něj bys cucal data.
Nicméně všechny tvé aktivity na síti jsou zpětně zjistitelné, takže si koleduješ o pěkný flastr.
ak by si pouzil sifrovane spojenie, tak max. zistia cielovu ip.
najlepsie je urobit si nejaky tunel, napr. cez ssh a cez neho vsetko posielat.
Mno tak si stahni ten web (pokud to neni php generation) doma a hod si ho na ftpko a potom uz si to jen prectes v sosnute verzi ;-) ... btw: ja sem se s skolou nesral... my sme to s mirrdou dojebali kompletne cely... a takovyhle blbosti neresime vubec ;-)
to LukasX: php, mysql :-(
Já ho nějak potřebuju nasrat, ale nějakou formou, aby bal nasranej na to, jak je von blbej :-)
Lucas, jestli je blbej, tak nasrat ho bude nadlidský úkol.
>> Lucas, jestli je blbej, tak nasrat ho bude nadlidský úkol.
Svatá pravda
>> Lucas, jestli jsi pochopil tak chodíš na Josefskou. Koho máte na IVT? Snad ne Jerhota...
Mně to jako nadlidský úkol nepřipadá - řekni mu, že je blbej ;)
to Pampuch: Ne, Jerhota máme na matiku, ale to je dobrej ucitel i clovek. A vubec by me nevadilo ho mit i na IVT, protoze ted mame DOLEZALA.
BTW: Jaktože jsem na Webuzdarma našel už tolik lidí, co zná Josefskou?
proc ho chces nastvat? jestli delas o hodinach bordel, nediv se mu, ze mu to vadi. na druhou stranu, jestli je to lama a chce po tobe, abys psal ve wordu rozvrh, kdyz pises patche pro gnu/hurd ;-), tak te chapu, ale to by ses nas asi neptal :-)
jestli ti jde o to, jak se dostat na konkretni web, tak nejjednodussi reseni je nejaka proxyna (i kdyz podle toho, co jsi psal, ze filtruje GET requesty na nejakej konkretni string, to muze bejt malinko komplikovanejsi).
pokud mas moznost na stroj prinyst vlastni binarky (e, sorry, programy), nejjednodussi reseni je si rozjet VPNku nekam jinam, pak se fakt neskrtne :-). na druhou stranu nakonfeni & zabezpeceni VPN serveru neni zase az tak bfu-friendly...
pokud nemas k dispozici stroj s dostatecne vykonnou linkou mimo skolu, asi ti nezbyde nic jinyho, nez si nekde zaridit virtual server hosting, ale to bude asi mimo tve $ moznosti ;-)
zkus si tady udelat na strankach treba soubor sracka.php , ktery bude obsahovat jeden radek:
<?php require("$part1$part2");?>
pak staci zadat: http://.../sracka.php?part1=www.kadi&part2=bouda.cz
(nevim, jestli te php server pusti ven, ale melo by to jit)
Nevím nevím, jestli to tu už bylo, ale přes framy se to řešit IMHO nedá (tím i upadá možnost registrace domén .TK pro falešný přístup).
Uz to receno opravdu bylo. Psal jsem to ja :-)
Reseni je proxina.
jj, katedrala.cz. Tam je anonymagent...
mam reseni jdi na anonymizer.com a tam upne nahore je FREE PRIVATE SURFING, tam zadej kadibouda a jede to. ses furt na anonymizer.com a navic falsuje IP a takovy ty veci, nepovoli cookie a v historii taky nic takze mas cistou prdel... :))
nevim jeslsi to uz nekdo nepsal nemel sem cas to cely cist
to skaff: ale ty jo, vono se ta adresa posle jako promnena v URL, takze taky nic.
A zkusils pouzit misto toho jen IP?
Jak psal Sojkovec:
Zkus https://proxify.com/?security
Adresa uz v linku nebude....
tak nevim, mrknul jsem na stranky toho gymplu, ale web skoly ten vas slavnej IT master splacal ve Frontpage - tzn. ze weby asi psat neumi, PHP skript zadny, o nejake uzivatelske sekci pro ucitele ci studenty ani nemluvim, obsahove dobre...
pinkynew moh bys mi poslat ten zdrojak na gallileo@iglu.cz?
pinkynew moh bys mi poslat ten zdrojak na gallileo(zav)iglu.cz?
proc vyhrabavas 100 let stary thready. stejne tady asi ten lucas ani neni