Reklama

Cau admine.
"JEN JA" jsem vzornej reklamak. Mam na reklamu celej jeden frame. Vzornej, co?
To bych moh dostat treba 50MB navic, ne? Nebo SQL, ne? A nebo tricko, co? Ne? NE. Hm, to jsem si moh myslet.

http://hulis.borec.cz

Mohla by se ta reklama treba jen ukazat a treba po minute zmizet? Nesmazal bys mi stranky? Ja to totiz nechci radsi zkouset.

Pivo231
Stačilo by sql a ta reklama by sa mohla spustat v novom okne a nie na stranke.
hi pivo231, vazne si myslis, ze jen ty dodrzujes pravidla? ja si myslim, ze je nas vetsina (a co ceka ten zbytek jsme tady uz resily ;~)

jinak me ten tvuj napad s mizenim reklamy pripada jako plejtvani intelektualni solvenci - urcite by jsi vymyslel neco lepsiho za tu dobu stravenou vymejslenim nejakych javakodu... navic nemas zaruku, ze pri pripadne pristi zmene kodu baneru ti to bude fungovat (zase potom pripadna prace navic).

add nova okna: kill-popup! kill-popup-coders!

;~)
osobne radeji nekam umistim vhodne baner, nez aby stranka prudila popupama - ale timto nazorem jsem uz dostatecne znam ;~)))

m.sa.
>add nova okna: kill-popup! kill-popup->coders!

jasne, za usi do pruvanu !! nikdy jsem to (nastesti :-))) nepouzival a nikdy (snad) nebudu !!

to pivo231: anebo pesti, ne :-))

Taky jsem zásadně proti popupům. Myslím, že webzdarma je dost dobrej hosting, nevím co se vám nezdá. A komu se to nelíbí, ať si zaplatí.
Jo, přesně, souhlasím. A pokud chceš, aby ti reklama zmizela, udělej prostě nějakou úvodní stránku s reklamou a z ní odkaz na stránky už bez reklamy. Vidíš, vymyslel jsem to ani ne za minutu :-)
Ale lidi, dyt to ja vim. To mela bejt jenom sranda, ale jak tak koukam, v nekterech pripadech zustavam nepochopen.
me to pri cteni prvnich radek pripadlo jako sranda (ne sice moc vesela), ale ten zaver je uz primo dotaz - a pomerne nesikovnej - asi ti to ulitlo bez radneho promysleni ;~) takze jsem si posilnen kokrspanielovou podporou poup woken dovolil reagovat... ale je pravda, ze jsem misto toho mohl udelat take neco duchaplnejsiho :~) a nevyjadrovat se ke kazde blbosti (nemyslim to nijak osobne!!!)

prijemny zacatek tejdne fsem - m.sa.

>Mohla by se ta reklama treba jen ukazat a treba po minute zmizet? Nesmazal bys mi stranky? Ja to totiz nechci radsi zkouset.
jo jo, blbosti, na to nas inteligenty uzije :-)

j