GuestBook -what?

Co vše byste očekávali od knihy návštěv?Případně co chybí na mé návštěvní knize na http://www.lego.mysteria.cz/kniha/kniha.php ?Co byste tam ještě dodělali?Ňake chyby? Piště sem!
no, jeste mi tam chybi moznost vlozit url vlastnich stranek, jinak to vypada... jako kniha navstev :) jses pasak ;)
Souhlasím s juneauem,
ale mám takovej malinkatej dotaz, potřeboval bych vložit knihu návštěv na moje stránky (http://www.uraghans.wz.cz), ale potřebuji je mít ve stylu těchto webů. Jelikož se v PHP orientuju jako princezna v kanále, tak si to nedokážu bez pomoci upravit sám. Pokud je nějaké jednoduché řešení pro nás neznalé, prosím o ně. Pomozte mi někdo, please! Děkuji, pochvaluji a pozvracuji (pozdravuji) Yiahimyr
hm, kdyz tak koukam na tvuj web, tak to (pro tebe) bude celkem nemozny :) jedine ze bys knihu nahraval do praveho framu a nechal ji cerne pozadi.

pro me by to nebylo tak tezky... jenze mit na to cas, herdek, ... pondeli -> priprava na pisemny maturity; utery -> makani v lese; streda -> tridni parba; ctvrtek az nedele -> nase velikonocni parba; pondeli -> probuzeni z klinicke smrti.

koupim 10 hodin volneho casu.

seu na fyziku, jdu ti to zkompilovat :)
uz ti to leti do mejlu. je to ale dost velky (holt tam mate spoustu obrazku). prostuduj si podrobne soubor, o kterem pisu v tom mejlu
ked sa tu uz hodnoti kniha navstev, mam jednu otazku.
Ako sa da dosiahnut to, aby som mal celu knihu navstev v jednom subore (nie form action="spracuj.php" a potom to presmerovat spat) ale zaroven aby sa po opakovanom refreshi stranky nevkladal ten isty prispevok znova a znova.
jedine, vo me v tomhle smeru napadlo, a co jsem chtel udelat, je vzdy pred vlozenim zjistit, jak vypada posledni vlozeny prispevek. esi se treba neshoduje s tim, ktery se ma vkladat (pripad reloadu) -> a v tom pripade nic nedelat. rad bych ale take znal nejaky praktictejsi postup
Mysql Mysql Mysql
Mysql Mysql Mysql
Mysql Mysql Mysql

a jen
Mysql Mysql Mysql
mysql samo o sobe opetovnemu vlozeni nezabrani :) ale ten priklad, ktery jsem navrhl, bude fcni samozrejme jenom s mysql (nebo 100x snazsi)
No ja nevim o cem tu tak rokujete ale ja mam Knihu navstev asi v peti souborech (sice bez smajliku). Na jeho stranku se da flaknout do jedny slozky a odkazem _blank natahnout na celou obrazovku a pak zase go histori -1 zpatky. Muzes si ji prohlidnout na baltazarkaspar.wz.cz kdybys ji chtel tak napis mejl POZOR: nezplet si ji z Chatem
Normálně to dej na jednu stránku a ošetř to if(pokud se nebude některá z proměných rovnat nule, vloží se záznam) a form směřuj na tu stránku s metodou post :-)
spendlik: neviem celkom ako to myslis, pretoze pri prvom odoslani musi byt ta premenna 1, aby sa data vlozili do db. ak ja potom tu premennu aj nastavim na 0, nebude to mat na vysledok ziadny vplyv, lebo ak stlacim refresh, budu sa data odosielat z cache, a ta premenna tam bude stale 1.

juneau: zatial to riesim tym tvojim sposobom, ak pridem na nieco lepsie, dam vediet.