Takze asi ne,,,A co Dreamweaver?
Mě by zajímalo, jestli existuje program na zobrazeni monitoru. Já mám totiž doma počítač, ale zdá se mi to moc složitý. Jestli by na to teda neexistoval nějaký prográmek, který by zobrazil monitor bez počítače. Díky za pomoc.
...ale ze by bol robeny v php - to by bola parada... ;-)
A neznáte nějaký program na odbourání SMETYHO, už mě totiž sere. Napřed chce něco slyšet a když se mu to řekne, tak se zeptá, proč jsme mu to neřekli!
Hodilo by se mi, kdyby tžen program jel na Windows 9x, protože se mi v Linuxu zasekla myš :-)
stip: Microsoft Personal Computer Emulator, ale musis jit do pobocky Mrkvosoftu, kde ti jej nahraji rovnou do mozku, ale tvrdi se, ze pry MSoftu tajne odesila data z tveho mozku :-)))
No jo když já nerad usínám zmáčknutím tlačítka START.
Lidi pojdme si s nim zahrat Vietcong, aspon ho zabijem a nebude nadale otravovat :-)))
Ne nehraju.
Tomík.
Smety: vazne si precitaj www.jakpsatweb.cz.
je to velmi dobra stranka na html, css, javascript. az potom sa uc php. bez toho to nejde... (vlastne ti staci len html, tie ostatne veci su len bonus)
ale zatracene hodnotnej bonus, pokud jde treba o css.
Špendlík: To se mi taky stalo. Cely Linuxy jsem preinstaloval,protoze mi z nejakyho duvodu nesla ani klavesnice. Pak zjistil ze to vsechno je vybranym typem mysi. Mozna mas stejny problem tak zkus nastartoval v nejnizsim runlevelu a nastav si ji v yastu.
____________________DREAMWAWER UMI ZOBRAZIT PHP I S DATABAZI SQL ?--------------------------¨