----------PHP s databází---------

Já mám knížku kdy mi popisujou jak to nainstalovat ale kdyz sem to pode toho delal, tak mi tam chybel jeden soubor.Jeste se na to mrknu...Díky za rady
A neexistuje proste program kterej nainstaluju a to je vsechno?
Smety: ne
a nejakej program...kterej by zobrail PHP
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=10205&t=10205
ja mam len 12 a s PHP-ckom somk zacal v 10 rokoch a nepýtal sem se na to ve fóre (Jiří Kosek, tlacitko HLEDAT!)
Dám ti radu:

1) Pokud nezvládneš takovou koninu, jako je naistalování Apache, tak na
PHP zapomeň!

2) Pokud bys nechtěl zapomenout, tak ať ti to někdo udělá, nebo ti
dopomáhej bůh!

3) Myslím si (jestli ne tak ať mě někdo opraví), že to fórum není na naučení
PHP, ale na vysvětlení keksů, kteroré udělali ti, co se už alespoň něco
naučili. A ty, kdybys místo toho, že tu otravuješ, se to PHP učil, tak už
ho 3x umíš. Zkus se nad sebou zamyslet, než sem zase napíšeš (
beztak nějakou koninu !) !
Nečetl jsem to celý, ale podivej se na www.webguru.cz a hledej tam seriály o tvorbě PHP od P. Rymplera. Tam jsem se načil PHP já. Nevim jestli to tu už někdo neříkal.
pro Špendlík

Jak se to můžu začit učit když nemám apache?To pude asi tezko ne?Knizku si muzu precist ale kdyz si to nevyzkousim na PC tak mi to bude k hovnu...Tak zkousim najit nejakej PHP editor kterej mi dovoli se podivat na PHP a ostani budu psat v poznamkovym bloku
Když už nemůžeš rozběhat apach tak to zkoušej na osterém webu!
Tež sem to tak děl, než sem se dozvěděl o apachi ;-)))))))))))
Na "ostrém webu" je koneckoncu taky Apache, akorat nemas moznost ovlivnit jeho nastaveni..
No to je ale na hovno....To chce nejakej editor kterej by mi umoznil náhled
Na nahled je nejlepsi apache, ostatni sux
tak mi tak pripada, ze si chlapec plete, o co v php jde ... nahled muzes udelat jen u html, ne u php. Php proste "spustis" (stranku se scriptem) a bud to probehne tak, jak jsi chtel, nebo neprobehne, ty kouknes na chybove hlasky a podle cisla radku a obsahu poznas, kde mas chybu
Jo tak dík a je teda nejakej program kterym bych spustil php?
ne. php lze pouze provest, a to udela jen apache. nepotrebujes zadne programy, staci prohlizec a spusteny apache a pojede to...
Tedka mi poradil jeden chlap s tim PHP triad a uz mi to snad pobezi
Jestli jseš na webu napevno, tak nevím co řešíš, dělej to na netu, beztak to pak musíš odladit tam.
Zatim nejsem ....
Tak na ten Apache sem si pozval kamose a snad mi pomuze....Pochlubte se mi vasema strankama.. Chtel bych videt jaký ste doopravdy borci
na to bych ti mel jen s usklebkem odpovedet, ze je to pod moji uroven, ale pokud chces opravdu videt moji praci:

maxmobil.cz
juneau.wz.cz
vir.wz.cz
presense.wz.cz

(borec nejsem, ale umim nainstalovat apache a ucelove programovat)
Tak díky moje je 8a3zspe.wz.cz

A nekdo dalsi?
Ty jsi taky z Vsočiny?
bingo
A co říkáš mojim stránkám?