uložení stránky

ze by se v "php manualech" (jsme v diskuznim foru "PHP", ne?) oznacoval vygenerovany html kod, ktery je prezentovan prohlizecem ("page source"), jako "zdrojovy kod"? ale jak rikam - hlavne, kdyz tomu vsichni rozumi.
Že vás baví hádat se vůli take kokotině :-)
mě to nebaví ...
me uz taky ne.
<HTML>IE to jako zdrojovy kod nazyva a nevidim duvod proc by nemohl...
vzdyt i prohlizec je prekladac kodu.. (source code, page source nebo page source code je totez)</HTML>
a co na tom html kodu asi prohlizec "preklada"? :o)))

kazdopadne az budete tady, v php foru, po nekom chtit, aby uvedl kus zdrojoveho kodu svych stranek, a on vam posle html kod, ktery putuje do prohlizece, tak jsem zvedavy, co mu vzkazete :o)

ale protoze uz tahle diskuze pozbyla sveho smyslu - chtel jsem jenom upozornit, ze "zdrojovy kod" si lze vylozit take (spise) jako "php script", tak radeji uznam, ze "to z ceho vari stranku prohlizec" je "pro nej zdrojovy kod stranky".
Zpátky k tématu. Jsou některé stránky které se uložit nenechají i když při přístupu přes prohlížeč normálně HTML KÓD (aby mě za to zase nesežrali vlci) zobrazí. Jde nějak jinak zasimulovat prohlížeč? Když dám zobrazit zdrojový kód a pak ho ručně uložím, tak ho mám, ale skriptem se to neuloží.
HTTTrack Website Copier, napr.

BTW u Mozilly se mi tohle nestalo..
Ale já to nechci uložit nějakým přiblblým programem doma, já to potřebuju uložit skriptem na webzdarma.
Viz predchozi prispevky, to fungovat musi..
Nefunguje. Když takhle chci uložit emailovou schránku na email.seznam.cz tak to neuloží nic, přestože je adresa správná a sessionId platné.
stip: imho je nutne sessionID predat jeste pres cookie, prave aby se tomuto zamezilo, ci alespon stizilo..
Něco takového jsem si taky myslel.