PDF podpora?

Na svym localhostu sem si nainstaloval pdf knihovnu z www.pdflib.com a vse krasne funguje. Tady sem ale z phpinfo nic o pdf nedostal. Takze tu podpora pdf neni?

Diky Scar
PDF (máš-li tedy na mysli "Portable Document Format") má podporovat především prohlížeč ;-), např. Adobe Acrobat Reader.

Jinak na server můžeš nacpat jakýkoliv formát, server však dokáže ZPRACOVAT jen soubor PHP.

(netuším, co by mohl generovat server v pdf formátu, to je podle mě blbost)

PS: připomíná mi to otázku "Podporuje WZ JS?" :o)))
Nípal je asi mimo obraz, ale ja ti poradim salamounsky, zkus na wz.cz nejakej priklad jak vytvorit pdf soubor a uvidis.......
Jo zkus to. Když to půjde, tak to půjde. Když ne, tak zkus ukecat admina, ať povolí PDF kníhovnu.

Tomík.
OT: Tys Alex? Jinak, je to podobný jako gd knihovna, taky to generuje jinej výstup než klasickej html (prostě text), ostatně to dělá víc knihoven.
Jinak (nj, zas), nemyslim si že se sem podpora PDF nainstaluje, poněvadž to využije hodně málo (;-]) lidí.
hmmm... tak trochu nechápu, k čemu je generování pdf dobrý. Copak nestačí výstup ve tvaru (X)HTML+CSS+GIF ?

@funous: no a? :))) tak jsem Alex, a co má bejt? :)))
alex: Generování je dobrý k tomu, když chceš mít PDF dokumenty, který chceš generovat ;)) Asi tak podobnej účel jako generování obrázků, no.
zas alex: Jen abych věděl, jestliti někdo nekrade nick ;)
Podpora PDF by tu mela byt - pred casem jsem si s ni hral a mira ji tady pridaval. Nepredpokladam, ze by mel duvod ji rusit. A dalsi variantou je sehnat si implementaci teto knihovny jako PHP file - jednou jsem na nej narazil na internetu. Je to sice pravdepodobne pomalejsi nez zkompilovana dll (ale pri dnesnich procesorech...), nicmene nejsi zavisly na podpore dane knihovny na serveru, na jeji verzi, a v pripade potreby se "muzes podivat dovnitr".

ad [Nipal] nemusis nutne odpovidat na kazdou vec v pripade, ze ji vubec nerozumis... PDF je standardni format a muze mit smysl ho generovat. Tecka.
Vrele diky za vsechny odpovedi. Nipalovi radsi uz nic nenapisu, snad pochopil, co tu blabolil.

Zkusim, nejaky test soubor, jestli vyplivne pdf, pokud ne, zkusim ten externi pdf file, mno a taky pockam, jestli nam sem neodpovi admin, jak to s tou podporou vlastne je :-)

Takze diky, Scar
Tak jsem zkusil obyc testovaci soubor z dokumentace od www.pdflib.com a bohuzel, server wz.cz nezna funkci pdf_new(), podpora pdf tu tudiz asi neni :-( (coz sem si myslel uz na zacatku podle phpinfa)

Uvidime, co zmuzu s tim externim pdf filem...
Tak to asi preci jen mira pri jednom z upgradu serveru odstranil... Asi ze to nikdo nepouzival. Ja kdyz jsem si s tim hral, tak jsem narazil na drobne problemy s cestinou a pak jsem toho nechal. Nicmene muzes se s nim dohodnout, jestli je problem tu podporu znova zapnout. A co se tyce toho externiho PHP souboru, ktery "umi" PDF - myslim, ze se ta knihovna jmenovala FreePDF, ale ted ji nemuzu nikde na internetu najit.