What can I do ?
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/wz.cz/r/rafix/includes/functions.php on line 681
Please help me !
Musel bys poslat celej skript, ale patrně ti někde za příkazem chybí středník nebo něco má bejt v uvozovkách a není atd.
I don`t understand Czech language !
In english , please !
Show us the whole script, otherwise nobody can help you. It says, somewehere in the source code a semiciolon, quotes or something like that is missing...
Check out that line 681 or look more up.
Mám ten samý problém, ale mám pocit že chyba je na straně webzdarma. Po uploadnutí PHP fóra se mi uká zala tahle hláška ověnčená navíc reklamou, tak jsem se podíval do skriptu a ta reklama tam zkutečně byla. Jak je možné že mi server vložil reklamu i do PHP souborů?
chyba je na strane uzivatelu... musite zachovat velikost pismen pri prenosu a soubory s kodem prenaset metodou ACSII, dale pozor na reklamni banner, ten byva castou pricinou.
It's an user-side mistake.. You should not change font case and establish ACSII mode data FTP connection for files containing PHP scripts or HTML, and don't forget to make advertising banner not to appear in any file..