sem hroznej amateeer - help!

ini_set() has been disabled for security reasons

to je zase co , prosim vas lidi
TAK NIC
uz jsem si odpovedi nasel :(
kdyz vse selze - ctu i mnaualy :)

bohuzel WZ.cz nepodporuje ini_set a co se tyce Headers - taky jasny ... zadny vystup pred tim v kodu :)

Vsem preju vetsi uspechy, nez mam ja :)).
Mimochodem; da se vubec pristupovat k databazi na WZ z jineho serveru?
To by resilo muj trabl s PHPckem tady....:) ??
nedá
Diky Arniemu za odpovedi - budu muset vymyslet neco, jak to obejit, jako vzdy ruco-pero :)))).
> budu muset vymyslet neco, jak to obejit, jako vzdy ruco-pero

Vážně myslíš, že se ti podaří obejít zabezpečení zdejšího MySQL serveru?
For Pavel - tak to nemyslim, ale budu muset preprogramovat script bez toho ini sessions :) .... uvidim, neni to zatim mou prioritou, navic se PHP zatim jen ucim.
A to si jako myslis ze se ti to povede?
Fajn geniove - nic si nemyslim, zacinam s tim a tak se "proste uvidi"!
vystup pred header() - mozna by ti pomoh' manual k output buffering, i kdyz je to nekdy prasarna...
Diky za napad :) . Sice zatim nemam potuchy co s to konkretneji znamena, ale prostuduju/pokud najdu/ a snad i pouziju. Jo clovek se cely zivot uci.
TO hermes: Nechapu, jak muzes ty, jakozto clovek, ktery zrejme vidi PHP prvne v zivote, vubec uvazovat o tom, ze se napojis odjinud, kdyz je to zakazany politikou serveru. No ale jestli nemas cele dny co delat, tak prosim... :o))

Ale jak koukam, radsi si jdi nejdriv koupit nejakou ucebnici anglictiny a zkus si prelozit tu chybovou hlasku, kterou jsi sem poslal v prvnim prispevku. Nebot stupidnejsi a jednodussi vety se v anglictine uz bohuzel nevyskytuji, a pokud jsi ji nepochopil, tak ti opravdu neni pomoci... :o(
2Erw: hele bud trochu v klidu, uvidis ze svet je mnohem krasnejsi nez myslis..
jo jo Erw ... neco s tebou asi neni v poradku, a neboj ten diplom z informatik jdu roztrhata splachnout :)))... krasne jsi mi to rekl :))
no..ze se do toho porad montuju:)..diplomem z informatiky bych se moc neohanel, za prvy nema s php ani s anglictinou nic spolecnyho a za druhy.. ten dotaz byl fakt zbytecnej, ta hlaska mluvi celkem jasne a kdyz se nad tim zamyslis tak bys se svym vzdelanim mohl i prijit na to proc to tak je..
Tak jeste naposled do toho sem "hodim" vysvetleni a omluvu me lenosti - jiste, ze jsem pochopil ze to nejspise je nastaveno tak jak je. Jenze, clovek /zvlaste ja :-)/ je tvor liny -> do konfery a na 'upozorneni' plus vypis phpinfa jsem se podival az po tomto vcelku zbytecnem - jak vyslo najevo - dotazu. Tot asi vse.

a co se tyce diplomu, aby to nevypadalo, ze se s nim ohanim, jen mne prekvapila "uroven" odpovedi/spise vykriku/ jednoho z diskutujicich, coz jsemjak vidim nemel vubec psat :-(
Barbaři!