Lidi - probuh, co stim ted mam delat? Jsem nejak mimo :().
Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /3w/mysteria.cz/x/x/weblog/admin/update.php:8) in /3w/mysteria.cz/x/x/weblog/admin/checklogin.php on line 3
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/mysteria.cz/x/x/weblog/admin/update.php:8) in /3w/mysteria.cz/x/x/weblog/admin/update.php
--> ja se z toho asi po...m :)
ma nekdo zkusenost, jak zaridit to nekeshosovani ?
header musí být vloženy h¨ned na začátku stránky ještě před tím, než na stránku něco vypíšeš.
a nebo pouzivat output bufering
btw: kdyby lidi cetli manualy tak by se temhle opravdu hloupejm dotazum predchazelo a nebo by se stacilo podivat do historie me tohle taky porad nebavi opakovat :-)
Neni hlopej dotaz urcite admin udelal to co udely ted na pipni .cz .
vypnuli kompresi v PHP. A pak zacali vsem problemy viz.http://forum.pipni.cz/read.php?f=1&i=2593&t=2593
no ja momentalne na pipni su ale me tyhle problemy nepostihujou protoze ja si output bufering radsi zapinam rucne ve skriptu
tady je dulezitejsi delat aplikaci ktera je prenositelna na vsech verzi a to i na rozdilnych nastavenich a spolehat se na to ze bude mit server output bufering zaple je podle me hloupost co kdyz najdou zkrachujou a ted to budete muset prenyst jinam a ted nastava ten klicovej problem ze oni to maj jinak nastaveny a to pro vas znamena naprosto zbytecny prepisovani
nevim proste mam pocit ze je lepsi vsechno delat rucne nez se primo spolehat na nastaveni(myslim tim veci jako output buffering apod.)
NO Podhy, mozna jsem trochu blbej, ale to te preci nenuti mi odpovidat, ale mas recht, ze stacilo se podivat do historie - taky jsem se pak dukladne podival a ty by si v te same historii nasel mou vlastni "odpoved" na muj vlastni dotaz :).
Ale i ztal diky za odpovedi a zajem pomoci.
Pro mne je toto prvni pripad, kdy se zabyvam databazi - doted jesem to nikdy nepotreboval => cteni manualu :).
Hlavne mi nerikejte, ze to taky tak nedelate :) - co ja vim skoro vsichni si nejdriv trapi mozky a ruce a pak teprve, az to "selze" koukaj do helpu a mamnu. :)).
Diky za zajem a odpovedi - vsem!
jj v poho :-)
ale nevim jak ostatni ja kdyz mam nejakej problem(tim myslim primo treba prace s funkcema apod.) tak prvni co delam je se koukam do manualu a pak jako posledni moznost se hned ptam