Warning: fopen(1c.dat) [function.fopen]: failed to create stream: Permission denied in /DISK2/WWW/486games.net/www/1.php3 on line 202
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /DISK2/WWW/486games.net/www/1.php3 on line 203
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /DISK2/WWW/486games.net/www/1.php3 on line 204
tyto chyby vypovídají o tvé neznalosti php
staci se trochu naucit prekladat ale je tam to ze nemas k tomu souboru pristup zkus mu nastavit jina prava jinak nevim co s tim vic muze bejt osobne soubory nepouzivam nejsou bezpecny a sou zbytecne pomaly ale to sou chyby kazdyho zacatecnika
>tyto chyby vypovídají o tvé neznalosti php
Nemam zkusenosti s placenym hostingem a tady jsem nikdy nemusel nastavovat práva k souborům/adresářům.
koukám že ti odpovídají samí profíci a naučit se to musíš jedině z knížky (a nikoho se nesmíš zeptat).
1)měl jsem podobnou chybu, ale byla s require a znamenalo to, že hledá soubor tam kde vůbec nebyl. např. pro čtení z aktuálního adresáře by se nemělo používat samotné 'jmeno_souboru' ale './jmeno_souboru'. nebo pokud něco používáš z adresáře i přes příkaz require(include) např. soubor 'funkce.php', který je v hlav. adr. a který obsahuje příkaz fopen tak musíš použít fopen '../jm_souboru'.
a ještě něco-používáš na fopen textovou proměnnou, nebo píšeš pouze název souboru. Takhle to vypadá, jako kdybys tam nenapsal uvozovky.
2)pokud něco otevíráš přes fopen(http://xxxxxxxxx) tak nato jsem krátký
3)pokud jsem to vysvětlil špatně tak po mně hoďte kamenem, kdo umí PHP