Co misto Header()?

Jakou fci mam pouzit misto Header na presmerovani? Driv mi to zadne chyby nehlasilo a ted pokud je Header za vystupem tak jo... Potrebuju proste ale presmerovavat az po vypisu;))
<HTML>meta tag "refresh", zalezi ale na prohlizeci, jestli to presmeruje nebo</HTML>
Meta tag prave nechci, to sem tam yapomel napsat, jinak to nejde??
Tohle de jenom, kdyz ma client povolenej javascript (takze nefunguje treba v linksu):

<form action="stranka" id=redir></form>
<script language=javascript>
redir.submit();
</script>
Nevite, jestli to bude casem funfovat? Take jsem se s tim setkal a potreboval bych prave tento tag...
Header funguje, teda aspon me, pro presmerovani pouzivam:
Header("Location: http://www.nakadresa.cz");
Header() funguje kdyz pred nim nemas vystup, ale ja na svych strankach pred nim vystup mam;(( A jinak to udelat nejde...
Tak zkus to, co sem psal nahore, ten formular, me to funguje....
kdyby si trochu neco vedel o PHP tak vis ze pokud uvasis fci header() tedy hlavicku tak musi byt na zacatku stranky a pred ni nemuze byt proste vystup a jinak to neudelas i kdyby ses postavil na hlavu teda pokud nevyuzijes javascript nebo neco co funguje na strane prohlizece
Podhy: to ja vim... taky proto se ptam jestli neni v PHP jina fce na presmerovani... a proc myslis ze sem to tahle mel? Protoze je to rychly, nenarocny a stary php to tolerovalo...
to neni ani tak vec php jako vec protokolu http... jakmile zacnes posilat data, pak uz musis pouzit neco klientskeho (ale jak rekl mira, je uz veci prohlizece, zda te poslechne ci nikoliv:-)

pokud ti dela problemy zajistit spravnou posloupnost generovani vystupu, muzes si pomoci output bufferingu, ale generovat vystup nespravne je proti dobrym programatorskym mravum...

m.s.
2root: nebylo by jednodusi proste self.location='...'?

2marin: co je spatnyho na output bufferingu?
myslim ze jestli je tady povolenej tak do docela resi problem.. (i kdyz bufferovat stranku jenom kvuli hlavickam je fakt trochu zbytecny..)
Diky za predchozi rady, ale ja bych tu funkci potreboval na zkázání ukládání stránky do cache. Drive to fungovalo, ted znicehonic (bez jakychkoliv mych zasahu do skriptu) ne.
Porad to pise error

Warning: Cannot modify header information - headers already sent......

Netusim, v cem je chyba, kdyz TO SAME predtim fungovalo naprosto bez chyby...
Před tím příkazem nesmíš mít žádný výstup, to znamená ani mezeru, soubor musí bezpodmínečně začínat <?
nevim jakto ze to predtim slo (ucet na wz nemam), ale videl bych to na ten output_buffering (teda pokud nemas ty stranky nejak extremne vytizeny coz tady asi stejne nehrozi:). mozna ze byl predtim zaplej implicitne..
no kazdopadne v praxi to vypada tak ze na zacatek skriptu vrazis
ob_start();
, cimz se ti vsechno ostatni uklada do bufferu kterej se vypise az kdyz zavolas ob_end_flush() nebo na konci skriptu.. to ma tu vyhodu ze muzes nastavovat hlavicky jak se ti chce, protoze skutecny vypis obsahu zacina az po ukonceni skriptu..
Diky, vyzkousim to.