Parse error v guestbooku

Prosim o radu nekoho, kdo ma zkusenosti s php, aby mi poradil. Stahnul sem si guestbook z java.tatousek.cz a hodil sem ho po malych kosmetickych upravach na max.czechian.net. Zkusil sem pridat prispevek a vse bylo ok, dokud to nezkusil kamarad ze skoly. Po kliknuti na odeslat to napsalo "Parse error: parse error in /3w/czechian.net/m/max/insert.php3 on line 54". Tuhle cast kodu sem nijak neupravoval a znicehonic prestala chodit. Na radku 54 je tohle: $zprava = "<tr><td class=text><br>$zprava</td></tr></table><img border="0" src="images/vline.gif">\n";

Pokusil jsem se opet poslat nejaky prispevek z domu a hlasi to to same. Prosim poradte mi. Cely guestbook je na max.czechian.net/book.rar
napis si gusetbook sam ...
kdyz si to napises sam tak presne vis co tam je a mnohem lepe se ti to bude predelavat.
$zprava = "<tr><td class=text><br>$zprava</td></tr></table><img border="0" src="images/vline.gif">\n";

... pokud vkladas " do retezne uzavreny v " ... musis escapeovat ... nebo tedy, backslashovat :o) ... je divny, ze ve zverejnenym zdrojaku je takovahle chyba - to nemohlo nikdy fungovat :) => jestli narazis jeste na nejakej problem, kouknul bych se asi po jinym GB.

$zprava = "<tr><td class=text><br>$zprava</td></tr></table><img border=\"0\" src=\"images/vline.gif\">\n";

Radek
Radek: Diky moc, uz to funguje. Ale stejne me nejde do hlavy to ze to ze zacatku fungovalo. Jestli to nebylo tim ze se daval novej php server, teda myslim ze o tom psali. No nic este jednou diky moc!!!
Ze by to bylo novou verzi se mi moc nezda :) ... pochybuju, ze by starsi verze PHP takovyhle syntakticky zapis podporovala :) ... ikyz mozny je samozrejme vsechno :)

A nebo ti nekdo ty back-slashe ukrad :)))

Radek
Hacker kradouci backslashe . Na ty si dejte pozor! :o) Zacinaji se nam mnozit.
To nemohlo nic podporovat, páč je to sintaktickej nesmysel!