Neměl jsi to psát prasácky;).
Stale nevidim problem ... kdyz uz je to takhle slozity ... urcite je tam nejakej skript (knihovna), ktera se includuje vsude (connect k DB???) ... no a tam kdyz pridas to ...
$_SERVER =& $HTTP_SERVER_VARS;
... mas po starostech :) ... a kdyz takovy soubor neexistuje ... nejvyssi cas ho vytvorit :o)
Radek
ADMIN >> nemohla by se při kompilaci další verze PHP přidat GD 2 ???
Chtel bych se zeptat ja umim s php jen malo a chtel bych se s nim naucit delat nema nekdo nejakou ebook nebo nejaky navod ?
Hrozne by my to pomohlo...
Dík
GD2, prosim, prosim.......................
gd 2 tady jede, protoze mi funguje png, viz jkt.wz.cz, ten obrazek s cislem je png generovanej phpckem...
j
já jenom že ImageCreateTrueColor() mi napsalo, že potřebuje GD verze 2 a vyšší
<HTML>nene, gd2 tady není, výhledově ano, zatím čas neuzrál</HTML>
moc moc prosim
bylo by mozne povolit calendarove funkce ?????
mam doma php 4.0.2 a calendarove funkce se mi bez problemu podarilo povolit....prosiiiiim
<HTML>vyhledove ano, zalezi jak rychle se podari stabilizovat php pro apache2, z jineho duvodu asi upgradovat nebudeme</HTML>
thugian: hm, a něco víc jěště umíš?:o).
Taky bych privital gd2. Napsal jsem si v php gallerii fotografii a chtel bych generovat nahledy automaticky. v GD2 existuje moc pekna funkce ImageCopyResampled() ktera generuje daleko lepsi zmenseniny nez ImageCopyResized()...
Co to znamena, ze cas neuzral???
Nevím nic o PHP a chtěl jsem použít nabízený skript pro vypsání datumu a času, stáhnul se mi soubor s jedním řádkem kódu, ale po vložení do html kódu nic .... Jak se používaj skripty php? Poradí mi někdo?
see here: http://kosek.cz/clanky/iweb/04.html
tak to se doopravdy moc nepovedlo
ted uz zas vubec nevim jak a co v jake syntaxi funguje, jak funguje GET, jak POST - nemuzu najit chyby ve scriptech, maze mi to soubory - no fakt, to se stalo a pritom tyhle scripty pouzivam na serveru www.globe.cz, chjo
tak to nejak napravte
dik - fik
coze? muzes to zkusit jeste jednou a pomaleji? :-) nebo alespon upresni, na co vlastne reagujes...
m.s.
Rekl bych, ze jim bude chybet podpora GIF, ktera v novych verzich uz neni, proc by jinak meli tu starou...
> Rekl bych, ze jim bude chybet podpora GIF, ktera v novych verzich uz neni,
> proc by jinak meli tu starou...
gif neni podporovany od gd1.6, neni podporovany ani v soucasne dobe na wz ... jestli chapu teda spravne kontext
mam maly problem se session ............. proste mi nefungujou.......
sice newim jestli je ten script zcela v poradku, ale doma mi to bezi bez problemu...... tak newim (???)
brek brek...
porad mi muj skript hlasi access denied... a nikdo s tim nic nedela... proc nefunguje pristup do PEARu?
udelejte nekdo neco... ;(
Pro admina>>>> Nezakazal ste nahodou funkci stripslashes() ???