Zdravim, nevite nekdo, jak je to na WZ s manipulaci s obrazky? (GD nebo ImageMagick). Jde mi o dynamicke vytvareni nahledu z JPEGu primo serverem. Dik..
http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#2
m.s.
Och, dekuji, uplne jsem to prehledl .. tak asi delam nejakou jinou chybu, zkousel jsem nekolik PHP galerii a ony hlasily, za GD neni podporovano.
??? tezko rict... ja osobne nemuzu rict nic vic, co je na strance podpory - nezkousel jsem. co na to mira?
m.s.
Warning: ImageCreateFromJpeg: No JPEG support in this PHP build in /3w/webz.cz/7/70bo/pokusg/functions.inc
Taky nevim, tezko rict.
Prosim prosim, Miro, proc mi to pise No JPEG support in this PHP build? Zkousel jsem nekolik galerii a vsechny tvrdily, ze No GD support here.
Ja jsem pred casem zkousel delat GIF ... a to zkoncilo podobne. Je nejaky omezeni na ty formaty ???
Radek
tak to vypada, ze tady ta knihovna asi neni prekompilovana - support page se mozna delala drive a jeste mira vsechno nestihnul... nevim, moje dohady...
m.s.
<HTML>sorry, to je moje chyba, ted jen doufam, ze najdu posledni verzi svojich zaplat na php 4.0.6 abych to nemusel psat znova kdyz to budu chtit prekompilovat</HTML>
V poho, diky, nijak drasticky to nespecha, az budes mit cas..
Uz by to melo behat, nebo jeste ne? :)