-=Pr3d@t0r=- : Otevři si vlastní téma, kde ti někdo, až budeš svůj dotaz formulovat lépe, třeba poradí. Já z něj nepochopil, jak ftp souvisí s tvou galerií a jakýmsi user-picture.
Sapy: design je ta nejmenší změna, o ten nešlo. Pokud vím, tak wz "odhlašuje" po nečinnosti, což je bezpečnostní opatření.
Mi to tež nejde. Dokonce teďka se mi nahrál některý jiný zdrojový kód do adminu. Je to teda hrůza. Už jsem tam napsal aby to změnili. Doufám že to nějak vyřeší!
Prosim vratte to co tu bylo predtim takhle fakt nevim =( polovina lid ivam tu pise at to opravite a porat tohle tak admini neco delejte prosim !
nevim proč, ale když kliknu na správce souboru, tak se mi otevře chybová stránka, nemužu nahrát soubory nic...nerozumím tomu :-( proč je to tak děsný? i to divný ic je lepčí a lehčí než wz
<HTML>2Radek: asi výpadek, sleduj http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=46840&t=46840.</HTML>
Když chci editovat nejdeto chci něco smazat tak to taky nejde složka jse furt objevuje na netu..........? Co mam udělat prosim napište jsem lama