upozornění

Chci jen adminy upozornit, že je docela blbý když k nějakému uživateli na fóru kliknu na jeho web, kouknu se na něj, a chci se vrátit zpět, tak vždycky zavřu okno a vypadne mi to celý. Bylo by rozumnější odkazovat do nového okna, aby se předešlo tomuhle--->snad jste to pochopili
To je věc názoru. Já třeba nemám rád, když se mi nekontrolovatelně otevírají nová okna. Používám Firefox a panely. Na odkaz kliknu kolečkem myši a web se mi načte do nového panelu.
omg, nauc se pouzivat prohlizec a mas po problemech (viz zbi)
mám mozzilu, vím jak to chodí s panelama ale stejně je to blbý že se to otevře do stejnýho okna
Dokonce i IE umí otevírat odkazy do nového okna, stačí přidržet klávesu shift.
Takhle si to může každý otevřít jak je mu libo.
>a chci se vrátit zpět, tak vždycky zavřu okno

bez urazky, ale to je prvne co slysim aby nekdo pouzival krizek v pravo nahore pro navrat zpet. ja myslel ze k tomu slouzi tlacitko Zpet vlevo na liste, ale asi sem se mylil
Cora: stejne jako zbi nemam rad samovolne otevirani oken. Pokud chci, otevru si nove okno (tab) sam, neda mi to vubec vic prace, nez kliknuti (kdyz v opere zatahnu za odkaz pravym tlacitkem dolu, otevre se na novem tabu, kdyz kliknu koleckem, otevre se na novem tabu na pozadi). Opravdu je to o tom naucit se pouzivat prohlizec.
<HTML>lol :)</HTML>
Cora: a co bude s vjf.xf.cz?
ds:co by s ním bylo? v "členské knize" je vše spraveno, ještě upozorním majitelku aby dala do nového okna "akce a prodejnu", jo?
Cora: to,ale není všechno
ds:a co ještě? majitelce to řeknu
Cora: kompletní rekonstrukce podle pravidel WZ
Tak chcem podotknut ze vo firefoxe(neviem ci aj inde)sa sa nastavit aby sa ti stranky ktore sa maju otvorit v novom okne otvarali v novej karte alebo v tej istej karte!