hm ... ono je to docela jedno ... ikdyž tu padne nějaká normální otázka, tak dokud odpovídá nějakej uživatel - O.K. ,ale jakmile se do debaty připojí nějakej "chytrej" moderátor, tak se odpovědi stejně nedohrabe....
....buď hodí nějakej chytrej link nebo tolik oblíbenou větu Search The Fucking Web, místo toho aby to nějakýmu začátečkíkovi, ochotně vysvětlil...u mě má obdiv každý, kdo má tu odvahu, pustit se třeba do html, než aby chytračil s frontpagem.
...nebo se na otázku ani nepodívá, ale má radost z toho, že může opravit pravopisné a gramatické chyby.
...na závěr samozřejmě ty jejich pravidla.
"1) moderátor má pravdu (ikdyž jde třeba o tu češtinu)
2) moderátor má vždycky pravdu
(pokud neplatí bod č.2, platí bod č.1)" ....@!#$
Nechtěl jsem nikoho urazit, jen menší výzva k zamyšlení...
<HTML>xlinic, více konkrétní už být nedokážeš, nebo ti chybí odvaha? Je mi jasný, na koho narážíš, ale nemůžeš říct rovnou, že jsem nesnesitelný?
Posuď sám - každý den tu vznikne v průměru 15 až 20 nových témat. Zkus to někdy sledovat a uvidíš, že 10 až 15 z nich se opakuje. Opravdu si myslíš, že má někdo náladu po106té odpovídat na to samý a pořád stejně?
Gramatické chyby kritizuju, pokud už na otázku rozumná odpověď byla předtím, dále neodpovídám na otázku, není-li otázkou (tj. není tam otazník, případně není tam žádný požadavek... prostě když je tam suché konstatování faktu, tak co na to říct?) a především se snažím upozorňovat na to, že už to tu někdy předtím bylo. Blbé nadpisy většinou mažu okamžitě, občas se stane, že se to téma založí znova s lepším nadpisem, což mě potěší víc, než když si někdo stěžuje, že mu nějaká svině smazala téma.
Jo a nemysli si, když někde někdo udělá fakt velký překlep, tak mu ho občas opravím, nesnažím se někoho sprdávat na tři doby jen za gramatiku nebo za styl, ne každý jsme dokonalý.
spook: Jo, už jsem si před pár dny něco takovýho napsal, použil jsem to zatím jednou. Ale ještě to budu ladit, abych z toho vytřískal nějaký barvičky apod ;)</HTML>
Ne, neděláš to jenom ty. Nechtěl jsem být konkrétní ... ikdyž ta pravidla jsi možná někde použil ty. Občas mně ale štve, že když se někdo na něco zeptá a napíše např. "viz. obrázek" a místo odpovědi je zbuzerován, že viz není zkratka. (možná někomu křivdím, nejsem si jist, zda šlo o moderátora)
Odpovídat na otázku xkrát za den - asi máš pravdu, ale možná než poslat link by neuškodilo, zkopírovat zz dotyčných stránek nějakej důležitej odstavec a .... CTRL+V.
Nechtěl jsem nikomu promlouvat do duše, FAQ by se hodil...lepší odkázat na pár slov ve FAQ než na celé stránky jakpsatweb.cz, nebo né?
<HTML>Nechme to na pravidlu číslo 2. Ctrl+C a Ctrl+V tady dělají ostatní uživatelé, já nemám potřebu - na FAQ umí odkázat dost lidí. Viz není zkratka, ale rozhodně tohle nebylo místo odpovědi, nýbrž k odpovědi. Co se týče odkazování na jakpsatweb.cz, tak ten neduh naštěstí pomalu mizí.</HTML>
Ano, viz je tvar slova vidět a je jasný že to zkratka není, ... ale od toho je tu taková šikovná knížečka Pravidla Českého pravopisu. Tady by se měli řešit trochu jiné problémy.
Tady by se měli řešit trochu jiné problémy - zkus to s tím pravopisem
další takový ... ok ok problém muž. neživ. -> měly
xlinic: myslíš, že by tu měla být online škola pro lidi, kteří chtějí stránky a nechápou rozdíl mezi souborem a adresářem, neví, že existuje HTML, ... ?
tak jestli někdo nechápe rozdíl mezi adresářem a souborem, tak pochybuju, že je schopnej, zaregistrovat se tu.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=39092&t=39092
a jak jsi psal, že by to chtělo FAQ - faq.webzdarma.cz ti nestačí?
> Občas mně ale štve, že když se někdo na něco zeptá a napíše např.
> "viz. obrázek" a místo odpovědi je zbuzerován, že viz není zkratka.
> (možná někomu křivdím, nejsem si jist, zda šlo o moderátora)
Nekomu krivdis, to jsem psal ja, ze "viz" neni zkratka. Sorry, ale fakt me to prastilo do oci-je to sice casta chyba, ale... Navic, kdyz onen "zbuzerovany" se na me oboril, ze jsem hovado a ze neumim cesky, protoze (ani se nepodival do pravidel, coz me dost dostalo) "viz" je zkratka s vyznamem odkazu (:D). Bylo to moc OT, s problemem to absolutne nesouviselo, jestli jsem tim nekoho pohorsil, hluboce se omlouvam.