Napadený Hackrem

jo a Níipale, kdyz uz budes u toho, rekni mirovi bo richardovi, at mi poslou heslo pro stranku: thebazina.wz.cz thx;)

2Bažina: vazne si myslis ze to takhle funkuje(smajlik co obdivuje naivni lidi)
spook...

lol klidně si ověř registrační heslo atd..proč bych měl někomu krást stránku?
jakypak lol. jstli mas dostatek dukazu na to, abys prokazal, ze web je tvuj, tak to res s adminama a ne s novejma moderatorama, ktery s tim stejne nic nezmuzou...

>>klidně si ověř registrační heslo atd..
?(nak nechapu)
heh kdyby něco jsem se ptál jesli nezná admina kdo by to mohl udělát...a to registrační heslo jsem se upsal mělo tam bejt registrační majl
na podobny veci preci bejva majl: podpora@webzdarma.cz

jestli jsi tam psal a nepomohly, tak mas smulu a budes si hold muset zaregistrovat web novy...
heh ne-e nepsal jsem...heh to je jedno založím teda new web a kašlu na to ale i tak díky
Reakce na ty první kraviny o hackerech: Nevím jestli jste někdy zkoušely hackovat (věděli byste že s Brutusem toho moc nepořídíte) zjistili byste že heslo "opravdvejch hackerů" je že ten kdo využívá svoje znalosti a programy v úmyslu poškodit není hacker ale svině! Hacker by měl spíš pomoct a hlavně zjistí jak proti sviním jít.
>> Zrovna 54387254 že by bylo tak snadno prolomitelné?

>> 2Tom: Proc ne? Sice po case, ale rozhodne driv nez treba 54v87254.

>> Tom: cisel je min nez pismen :] pres bruteforce by to nebylo za tak dlouho, kyticka zase slovnikem...

No to sice samozřejmě pravda je, číslic je jen 10 a tak počet kombinací není tak velký.
Jenže jak má hacker vědět, že to heslo obsahuje jen čísla?
@Dexter : Na druhou stranu "komu není rady, tomu není pomoci" a občas dobrá rada, že má někdo někde díru jak prase končí tím, že řekne, že na jeho stránce stejně není nic zajímavýho. A přitom nemyslí třeba na uživatele na jeho diskusním fóru, kteří můžou být teoreticky "ohrožení" taky, pokud si např. stáhne celou databázi...
<HTML>Zajimavy je, ze spousta lidi co se registruje na ruznych portalech a forech si dava stejne heslo jako do mailu. A nejen do mailu, ale naprosto vsude...</HTML>
Ona skleróza je hrozná věc a pepa123 se dobře pamatuje... Pak se diví, že jim z virtuálních karet mizí peníze, když mají potvrzení o registraci včetně PIN atd. uloženy v takhle "bezpečným" mailu...
Když nevím jaké heslo si dát, tak použiju Kamajklův generátor hesel a je to ;). Spolehlivé heslo, na které jen tak někdo nepřijde ;).

http://kamajkl.wz.cz/generator.php

a hnedka máte s heslem po starostech ;)