Správce souborů

Opakovaně se nemohu dostat do správce souborů a přitom mi vše ostatní jde. Jak mohu své stránky upravovat, když mě to tam nepustí?
ja se nemůžu dostat ani na svojí stránku a ani přes FTP:-(,zase výpadek:-(
mě to taky nejde, asi jim nejde server, nebo databaze, co ja vim, mam ted na starost z wzcz dva weby a oba nejdou ani nacist
ale je to teprve nekolik minut, tak to snad do hodiny pojede, zrovna jsem potreboval aktualizovat jeden soubor a taková zrada
mam ted stejny problem, nejde mi spravce souboru, pristup pres FTP taky ne a stranky v peoblizeci se nezobrazuji.
Zda se ze je nejaky vypadek serveru.
Data mam nastesti vsechny u sebe zalohovane.
Na webzdarma jsem presel pred cca 1 mesicem a doposud jsem zadne problemy nezaznamenal, doposud jsem byl spokojen
už mě to ale nějak přestává bavit:-((
Taky mi to nejde :-<
Ale uz mne to sakra moc radeji to nebudu psat....
databaze jede, ale pro jistotu jsem si ji ted zalohoval
doufam ze nepatrime mezi hrisniky poruseni pravidel a ted nas zrovna jenom nezablokovaly
uz jede?
nejede!
Teoreticky nepatrime, nejdou kompletne vsechny weby na wz, takze asi nejakej zadrhel- asi ucpany kabely:o)
nektere zrejme jedou, respektive zkousel jsem jeden ktery jede a na ping me odpovida adresa 195.122.194.233.
moje stranky jsou na 195.122.194.232 a ty me nejdou
zkousel jsem stranky vsech dopisovatelu do teto debaty a vsechny stranky
kkl.wz.cz t1m1.wz.cz lazoplazo.wz.cz smikee.wz.cz claires.wz.cz
jedou na 195.122.194.232
Zkusil jsem projet porty a nejede ani FTP ani HTTP
Neustále se snažím lobovat za jeden odkaz kde by správci wz psali výpadky i s cca o co jde a jak dlouho to bude trvat, pořád lepší když víme na čem jsme než ...stránka nelze zobrazit.. :o(
Cez jaky program vytvarate stranku?Web stranku?
Notepad, nakonec zjistis ze je vsude a muzes ten web upravovat odevsad.
Když chci do správce programů na dvouch webech, tak to píše, že stránka nebyla zobrazena a přes FTPko to taky nejede
Tak už mám toho vážně dost!:-(((
Co je to krucinal FTP?
Jak si mám aktualizovat stránky? Odpoledne jsem to nestihla dodělat a jsou tam napsané blbosti, který nemůžu dát pryč:-((((
Hej píše mi to že momentálně jdou stránky upravovat pouze pomocí FTP .. njn jenže když newim co to je?!