Lze nějak získat větší prostor než 50MB při zachování domény http://propisky/unas.cz ?
Pouze nekomerční a zajímavé projekty. Zkus napsat a poprosit na podpora@webzdarma.cz
Tak to je BOMBA! :)))
Kdybys snad potřeboval pomoct s tim vyhledávánim, tak se mi ozvi..
To je teda fakt. Tento projekt ma sanci na zyseni kapacity.
Taky zvedam ruku pro. :-)
Tak tahle stránka mě zaujala na dost minut prohlížení. Hledal jsem, které všechny propisky mám, a které nemám. :) Nutno říct, že já jich nemám dost, ale taky jsem narazil na pár, které mám já a on ne ;) Ale je jich jenom pár, asi jenom jedna za to stojí - celočervená Vienna International Hotels & Resorts, ta ve vaší sbírce vypadá na nějaký starší typ. ;) Ale klobouk dolů, tolik propisek by normální člověk nevypsal ani za celý svůj život.
Rozhodně tahle stránka by si zasloužila hodně velký prostor.
Ještě jsem jednu někde vyhrabal. Už je trošku orezlá, má kovový (nebo spíše pokovený) povrch. "DAP Centrum", šedě kovová propiska s gumovým černým spodkem, černým plastovým "uchem" a zajímavým černým vlnovcem na krku, který se stahuje, když se propiska "mačká" :)
Ostatní: máte taky něco zajímavého? :)
hezkej projekt.. :)
hele.. vsechny reklamni propisky co mam doma vypadaj podobne.. ale nejsou uplne stejny ;)
Prosím vás, abyste ohodnotili mé administrátorské dovednosti na stránce acposta.wz.cz
Díky
Všem děkuji za podporu a teď ještě přesvědčit podporu :-)) Kdyby někdo chtěl poslat nějaké propisky, tak může. Heslo dne : Propisek není nikdy dost. Díky
Ja furt nemam ve skole cim psat...
Já jo... a každý měsíc mi něco dopíše, nebo něco ztratím.