Statistika webu

Je přímo na WZ nějaká možnost statistiky přístupů na stránky? Docela by mě zajímalo kolik lidí za den si mé stránky prohlédne....

Pokud to WZ neumí, nemáte někdo nějakou PHP statistiku webu s denní a měsíční statistikou?

Děkuji za odpovědi.

Petr GROSS alias DJ_FREEDOM
petr_gross@centrum.cz
www.toplist.cz
Kdysi jsem používal ještě navrcholu.cz, ale nevím, jak na tom jsou teď, toplist se pěkně zaběhl
JO, toplist je nejlepší.
Jen ma obcas tezky vypadky
JJ, online 0 vidím častěji než by bylo záhodno
To je fakt, asi tam maj dlouhou obnovovací dobu. Ale co to vyřešit tím, že si podto, nebo někam jinam dám zvlášť jednoduchý online počítadlo? :-)
Uvažuju nad tim, že si udělám vlastní skript na statistiky a na ten jejich zázrak se vykašlu...

Za chvíli budu mít na starosti stejně tolik webů, že to využiju...
takze wz zadny statistiky neumi ukazat?
ne, jen:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=37524&t=37524
ja mam statistiky cez www.google.com/analytics
je to skvele a zadarmo...
Co je toplist?
viz:

Autor: modmaker (modmaker.webz.cz)
Datum: 02. 04. 2006 19:54
google uz asi pol roka nepribera novych uzivatelov a uz asi 2 mesiace cakam ze mi poslu aktiacny kod ...
uz sa tesim:)
<HTML>>>takze wz zadny statistiky neumi ukazat?
ne, takovych veci by urcite prislo vhod vic... jako logy apd. Zbytecne by to ale zatezovalo server kvuli par lidem co to treba vyuziji</HTML>
no jedine napsat nejaky univerzalni skript, ktery by si clovek mohl stahnout nekde v administraci WZ a sledovalo by mu to navstevnost za pomoci jeho vlastni databaze... proste "vlastni" skript, ale od WebZdarma...