Víte o téhle službě?

Co byste řekli tomu, že mezi přístupovými adresami na váš web se objeví adresa s nevábným názvem. Např. moje přístupová adresa je www.lukavec.wz.cz a na můj web se lze dostat i přes mnoho jiných adres, které vzniknou vepsáním kteréhokoliv slova mezi www a .lukavec.wz.cz.

Víte, že tohle je možné u kteréhokoliv z vás, který je zaregistrovaný na www.webzdarma.cz? Já jsem se to dozvěděla nedávno a zajimálo by mě, jestli vy ostatní o tom víte.

Děkuji.
1/4 o tom vi a 3/4 o tom nevi. Jen odhad z toho ze vetsina jsou tu lamy :)

A navic to neni zadna novinka. Uz se o tom mluvilo davno. Tvoje adresa muze mit nekonecne mnoho subdomen. Pro lamy - pred vasi adresou neco.wz.cz muzete mit cokoli, akorat musi byt oddeleny teckou. => blabla.kukukuk.neco.wz.cz

Vyuziva se to k pristupu ke konkretni strance. Napr wap.neco.wz.cz muze odkazovat na WAP stranky. Akorat se to musi nastavit.
jo.. vim o tom delsi dobu, akorat nevim, jak to vyuzit.
vim, znam, zatim jsem ale nevyuzival... ->takze se radim k ty 1/4;)
taky vim, taky nepouzivam
co je LAMA?!
hh
http://bonusweb.idnes.cz/service_dictionary-search.html?nazev=lama
<HTML>>>se lze dostat i přes mnoho jiných adres, které vzniknou vepsáním kteréhokoliv slova mezi www a .lukavec.wz.cz

WZ je hosting na domene 3. radu, tzn. ze ani to www. ktere ty povazujes za soucast svoji adresy tam byt nema (jelikoz je to domena 4. radu)...
Byt tebou ptal bych se sebe proc tam pisu www a teprve potom proc ... tam muze byt i neco dal :)</HTML>
Mně ale nejde o to, jakým způsobem funguje adresa. Jde o to, že si návštěvníci mohou zapamatovat adresu stránek jako např.

nezajimavy.lukavec.wz.cz

a přes tuto adresu se budou dostávat na stránky. Místo slova "nezajimavy" si tedy může dosadit každý co chce. Jde mi o image adresy a ne o to, na jakém řádu je WZ postaven.
ano, mohou. ale proc by to delali? proc by si zbytecne pamatovali adresu o slovo nebo vic delsi? navic nevim jak jiny lidi, ale me by to teda v zivote nenapadlo. kdyz mi da nekdo adresu na nejaky stranky, tak cekam, ze ty stranky budou jenom na te adrese a ne nikde jinde (akorat teda obcas vyhazuju to www, kdyz neni potreba). pokud budes uvadet a pouzivat adresu v nejkratsim tvaru, tedy lukavec.wz.cz, nevidim v tom problem.
<HTML>>>Jde o to, že si návštěvníci mohou zapamatovat adresu stránek jako např. nezajimavy.lukavec.wz.cz

ale take si ji mohou zapamatovat jako napr.
nejzajimavejsi.web.na.svete.urcite.navstivte.lukavec.wz.cz

a to myslim uz stoji za rozmysleni ;)</HTML>
fakt sa to daaaaa? jeeeeeeej toto som netusil :)))))))))))
tato.stranka.je.super.opravdu.ji.navstivte.proto.ze.je.super.lukavec.wz.cz

mno a neni to jedno?2richard:neres proste nekdo chce mit image tak at si ji udela. ;) 2radka:hele je to opravdu good stranka ale za 1.lidi si radi pamatujou kratke adresy-z toho vyplyva:vymatlany mozek kdyz to uvidi tak si rekne ok good ale chtry si rekne jaky blbec to tam dava? 2.ta modra by chtela trochu poopravit moc to bije do oci ;).ok a ted se podivejte na amaterske stranky siemens102.wz.cz lol
fakticky amaterske...
Věděl by nějaký dobrý člověk, jak to použít?, nebo mě někam nasměrovat?...
Díky
no kdyz mi prozradis, o cem mluvis....?
ty subdomeny

>Vyuziva se to k pristupu ke konkretni strance. Napr wap.neco.wz.cz muze
>odkazovat na WAP stranky. Akorat se to musi nastavit.

jak, kde,.. se to dá udělat?
.htaccess a mod_rewrite.... zkus hledat třeba na faq.webzdarma,cz nebo tak nějak, o mod_rewrite jsem tam kdysi psal myslím já :) ...

jinak je to samozřejmě skvělé, že to tak jde, používám to na spoustu věcí, mnohem zajímavější je se dostávat do administrace mého webu třeba přes admin.mujweb.wz.cz než přes mujweb.wz.cz/admin :) a pod...
aj pomocou php to ide vyuzit... a velice jednoducho... ale necham LAMKY potrapit sa... co tak gúgel?
<HTML>RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.user\.domena\.cz
RewriteRule ^(.*) %{HTTP_HOST}$1 [C]
RewriteRule ^(.*)\.user\.domena\.cz(.*) http://user\.domena\.cz/$1 [L]

presmeruje napr. z: http://test.nejakyweb.wz.cz
na: http://nejakyweb.wz.cz/test</HTML>