<b>úprava hostingu na doméně aktualne.cz</b>

takze jak dlouho mame cekat prodej dalsich domen? kvalitne, chytrak ci borec?

muzu proti tomu neco delat krome koupeni vlastniho webspace?

predpokladal jsem, ze kdyz je wz zadarmo, znamena to JEN ze to znamena, ze kdyz tu a tam nefungujem, nemam komu vynadat, ale ze na me bude nekdo podobnym zpusobem tlacit ze si za webspejs, ktery jsem pouzil pro potreby lidicek ze skoly mam platit, to je docela unfair

predpokladam, ze se za nejaky ten cas ze strany wz-cz dockame nabidky ve smyslu *za maly poplatek* se Vam to nestane...

zacinam se poohlizet po alternativnim idkyz placenem hostingu, prece jen tech par stovek rocne mozna zas takova hruza nebude
2foxxx: wz to ale neruší ze své vůle:

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=29630&t=29615
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=25643&t=25607
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=28319&t=28307
...
<HTML>foxx: ne, nikdo zadnou zaruku dat nemuzu, tak jako my nemame jistotu, ze ten projekt za rok nezkrachuje a zrusi se uplne (kdyz se bavime ciste teoreticky), ta domena aktualne.cz byl dost specificky pripad a u ostatnich to nehrozi, protoze pro nikoho dalsiho takovou cenu nemaji

Thalia: to jsou jen spekulace na kterych AFAIK neni realny zaklad</HTML>
Můžete mi někdo vysvětlit co znamená to xf ?
Zaprve to snad nemá ani logický odůvodnění.
Zadruhý se to neuvěřitelně blbě pamatuje.

Z dovolením mě to připadá jako by jen tak někdo poslepu ťuknul do klávesnice..... a bylo tam zrovna nějaký xf.cz
jak udelat na aktualne.cz presmerovani na uplne jinou domenu nez z rodiny wz poradite mi nekdo prosim
Vlastním doménu potterharry.aktualne.cz ->potterharry.xf.cz , zaslali jste mi E-Mail, ve kterém bylo napsáno, že po zadání potterharry.aktualne.cz se tam zobrazí přesměrování, dnes to ale přestalo fungovat po zadání mi to napíše:
"www.potterharry.aktualne.cz nebyl nalezen.Zkontrolujte prosím název a zkuste to znovu."
Je chyba na Vaší straně ?
mne se to presmeruje. takze chyba asi nebude na strane wz.
Právě jsem zjistil, že nefunguje přesměrování ani na mé stránky (z mesto.aktualne.cz na sky.nazory.cz)

Zobrazuje se "Stránku nelze zobrazit".
zdravim webzdarma team .. nejak mi prestala fungovat moje puvodni domena byty.aktualne.cz .. a nejen ta ! zadne presmerovani na xf.cz ! (stranka nenalezena) .. no a kdyz jsem napsal www.aktualne.cz - ejhle centrum.cz ! tak jak si Vazeni provideri ted stojime ? Diky za rychle a jasne stanovisko.
Dobrý den, nefunguje přesměrování ze starých adres aktualne.cz na nové adresy xf.cz. Toto přesměrování mělo být aktivní po dobu 12 měsíců! Prosím o vysvětlení.
Děkuji
Martin Petreje
Jan Rippl, lukyn, Martin Petreje:
Vaše weby se mi v pohodě přesměrujou. Pravděpodobně to máte cachelé nebo něco takového.
20.října jsem obdržel e-mail, jako většina uživatelů tady, o změně adresy. Již jsem jí od té doby změnil, i se stejnou koncovkou xf, jen tedy název, ale nebyla mi doposud změněna. Skoušel jsem i jiné, ale pořád se nic neděje... Nyní možná, bych se s přiděleným názvem spokojil, ale mám strach, že se mi jednou najednou změní ato by bylo dosti nepříjemné.
Co tedy se bude dít?
Dojde ke změně nebo ne?
co když to převedu na již zaregistrovanou adresu? jde to?
Cituji z jednoho výše napsaného mirova příspěvku:

pujde to zmenit na cokoliv volneho z nabizenych domen (tj. nejen domenu druheho radu, ale i to pred tim)

a z jednoho Richardova:

>>je možné si těch 50 MB navíc nechat implantovat na jiný můj již existující web?
to nevim, ale imho 100% ne
Michael Le> nelze zobrazit - uz mi chodi emaily ...
Chyba presmerovani zrejme neni na strane webzdarma, ale na strane NetCentrum. Slibuji, ale nejak neslibuji.

Viz.: http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=126363
funguje presmerovani adresy xxxxx.aktualne.cz ale pouze bez "www" (www.xxxxxx.aktualne.cz) .. slo by zaridit presmerovani i s tim uvodnim trojitym w ?
Už o tom taky vim.
http://sky.nazory.cz

O týhle doméně jsem psal na "Mimo téma"
Rád bych se dozvěděl pár věcí.

Je jasné, že NetCentrum.s.r.o koupila doménu aktuálně.cz, ovšem zajímalo by mě pozadí.
Podle informací si NetCentrum koupila na Úradě průmyslového vlastnictví ochranou známku na slovo aktuálně a z toho důvodu by jí soud přiřkl i doménu aktuálně.cz, když na to slovo vlastní známku.

Je to tak?
Jste pěkný ostudy
dáš aktualne.cz a stejně tě to hodí na aktualne.centrum.cz, to jim šlo asi fakt jen o těch 8 písmen.
Možná potřebovali zaběhnutou doménu kvůli vyhledávačům.
Jestli chteli domenu jen na presmerovani, tak si ji nemuseli kupovat. Stacilo si to jen pronajat od Webzdarma. Webzdarma by si tim docela dost vydelala :)
Prošel jsem celou diskuzi, ale co je xf jsem se stejně nedozvěděl. Mohl bych se tedy zeptat, co to znamená?
Zdravim,
celkem by me zajimalo, kdy dojde k prevedeni domen z xf.cz na jine. Jelikoz momentalne v odkazech mam aktualne.cz, realne mam xf.cz a v nadpisu jiz euweb.cz, coz velice snizuje navstevnost a mate roboty i navstevniky.

Dekuji predem za odpoved
S pozdravem Jakub Pavlik