prosim poradte uz mevim co stim!jde o index2

máš dvě řešení:

1. pokud chceš mít index2 v kořenovém adresáři, tak musíš mít <a href="index2.htm">.

2. pokud chceš mít index2 v adrsáři myweb16, tak musíš mít <a href="myweb16/index2.htm">.

Teď záleží na tobě.
mno a to mam dat do index nebo index2 a mam to napsat do html ze
v index.htm dej odkaz na index2.htm

!POZOR!
odkaz se ti musí shodovat s umístěním souboru
hele mam wtom trochu zmatek neslo byto pres icq?
já nemám icq, já mám skype.
hm sem nowy proste do ftp sem dal index index2 a obrazek ...index mam dkaz na index2 ale index2 se nechce otwrit newim proc am neco napsat do html?nebo jak wim mas rto semnou teke :)
víš co, já ti to udělám a ty mi napiš tvůj mail a já ti to pošlu.

souhlasíš?
jo mail neewim@atlas.cz stim neewim si nedelam srandu je to sprawny dve e a dvojte w ddddddiiiiiikkkkkkkkkkkk
pouziwam frontpage takze html nepouziwam
už jsem ti to poslal
heh moc dik ale moc byme zajimalo jak sito sprawil
no, tak to bude horší.

když tak se podívej na zdrojový kód. možná to pochopíš.
mno jako stoho html to wubec nechapu ty si jako neco napsal do html?,
to, co vytvoříš ve frontpage, ty vídíš jak normálně na netu.
jenže, abys to tak viděl, tak to musí být napsáno v kódu.

jinak se podívej na www.jakpsatweb.cz
mno ale sem mysles toco delam tak se to samo dotoho kodu ulozuje .mimochodem wjakem programu to delas?
dělám to v macromedia dreaweaver 6.1

ano, to co uděláš, se do toho kódu uloží samo. ale ty tam asi děláš nějakou chybu.
mno dam nato adam hyperlink.....ty delas w html ze?ja mam golden este tak mozna wtom zacnu
v goldenu jsem taky dělal. já dělám i nedělám v kódu.
mno a newis jakou chybu?,dam normal naten obrazek dam hyperlink a index2 a pak to hodim do ftp
hmm, tak to nevim.

já už pro dnešek končím.
Já asi tuším. Když na ten obrázek dáváš hyperlink, tak už ten index2 máš ve stejným adresáři jako index? Nemáš náhodou na svém pc někde (konkrétně o úroveň výš) adresář myweb16 a v něm teprve ten index2? To by mohlo vysvětlovat, proč se ti ten hyperlink vloží špatně.
tak ted presne newim thalia mas icq?toby bylo jednodussi
hele mam myweb 15 a my web 16 w myweb 15 mam index1 a obrazek a w my webu 16 mam index2 pomohlo tito wnecem?
no, teď v tom mám guláš já.

udělej to jednodušší, máš to moc složitý.
mno ajak to ma zjednodusit?,to se tak samo ulozilo tak mi pls porad