Krádež

Mela jsem na WZ stranky s atraktivnim nazvem htpp://opichat.kvalitne.cz, ale s pomerne "jemnym" obsahem. I kdyz slo o eroticke povidky, byly podany kultivovanou cestinou. Denni pristup byl cca 400 jedinecnych pristupu. Je to asi mesic, co stranky zmizely a ja se ani nedostala k jejich administrative. Pres podporu jsem WZ pozadala o pomoc, a to 2x, nikdo nereagoval a dnes jsem zjistila ze stranecky vesele funguji, ze je dokonce na te uvodni pouzito me uvodni souslovi a slouzi vlastne k presmerovani na podstane hrubsi obsah. Coz me utvrdilo v tom, ze ja pravidla dodrzela a ze jde o docela obycejnopu zlodejnu. Proc to pisi?! Jsem nastvana, ze mi nekdo znicil moji praci, zneuzil meho napadu a ze WZ nijak nereagovalo. Nevim jak se tyhle pro mne docela obycejne sprostarny delaji a kdybych to umela asi to vratim, ikdyz cert vi, ono je to i charakteru. Takze jen spis proto, at se to vi.
Spis nekdo uhadl Tve heslo.
<HTML>nevim jestli jste pravidla dodrzela, nedokazu posoudit, ale ten soucasny obsah v poradku nebyl, takze zruseno</HTML>
Zkus si to ted zaregistrovat znovu ...
Myslím že jsem ten web kdysi navštívil, podle domény jsem se divil jak že to je na webzdarma ale pak jsem videl jen neškodné texty tak jsem to pochopil :-)
Doufam, zes to mela zazalohovane. Web to byl moc hezky.
Co zálohované, ale už ji tu domenu zas nekdo ukradol :-)
Tedy pokud si to nezaregistrovala opět ona nebo nějaká dobrá duše rychle nezaregistrovala pro ni (což jsem chtel udělat já)