Nelze se připojit přes FTP

DĚKUJI
Dobrý den,
nemohu se připojit přes FTP na tyto stránky:
culkin.wz.cz
lunetic.wz.cz
petrsevcik.wz.cz
jcvd.wz.cz
82.150.166.38 IP adresa
Hele kouzlo. Commandline ftp v baťáku náhle začal chodit na webzdarma. A to prokazatelně nechodil ode mě a od dvou mých klientů více než 14 dní. I vy lišáci.
Prastarý wincommander se skutečně neumí připojit na další tři ftp servery, kam chodím. To mi nevadí.
Jiří Bárta: Nebyl náhodou problém v aktivním/pasivním FTP? To by mohlo vysvětlit, že to u některých klientů fungovalo a u jiných ne.

Také používám FTP klienta v shellu. Je to mnohem praktičtější, protože se to dá automatizovat.
Kit: Nevím, v čem je problém. Byl bych rád, kdyby se k tomu vyjádřili zadarmowebáci. Ftp příkazy v dávce používám úspěšně více než rok. Problémy nastaly až teď. Když mi řeknou, že tento způsob nemám používat, protože...., tak se zařídím jinak. Ale je to pohodlné a flexibilní. Používám to i na jiné ftp servery a funguje to.
Dobrý den, prosím o odblokování této IP adresy

pocasiholasice.euweb.cz

90.177.158.226
Jiří Bárta: Na WZ je povoleno jen jedno FTP spojení. Není možné, že by ses pokoušel o nové spojení ve chvíli, kdy ještě není ukončené předchozí spojení?

Zrovna jsem to zkusil a bez problému jsem otevřel 3 spojení FTP současně. To nebývalo.
Dobrý den,
chtěl bych poprosit o odblokování mé IP adresy (85.70.161.97).
S pozdravem Kropáček Vít.
Kit, Jiří Bárta: Tak tři spojení současně je tu odjakživa. Problém nastane až po čtvrtém pokusu o spojení. Tam se pak objeví hláška "You can't be logged more than 3 times!"
Mě se taky nejde připojit do FTP a dnes mi to šlo.
Stav: Prekladá sa adresa hokejbaltn.xf.cz
Stav: Prebieha pripájanie k 88.86.113.152:21...
Stav: Spojenie nadviazané, čaká sa na uvítaciu správu...
Odpoveď: 220 FTP Server ready.
Príkaz: USER hokejbaltn.xf.cz
Odpoveď: 331 Password required for hokejbaltn.xf.cz
Príkaz: PASS
Odpoveď: 530 Login incorrect.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nedá sa spojiť so serverom

problem je v tom ze tu stranku robim este s jednym kamosom.. nedalo by sa zrusit automaticke blokovanie ked sa prihlasia rozne IP v kratkom case po sebe?
<HTML>Tom (pocasiholasice.euweb.cz), Kropáček Vít, Moob - odblokováno.

sh.ado.w - tvoji IP adresu jsou odblokovala. Odpověď na otázku je Ne.

Jiří Bárta - o tvém problému jsem s adminem nemluvila a pokud vím, na fórum nechodí, že by se o tom dočetl sám. Můžu se příležitostně zeptat, co mohlo/může být příčinou.</HTML>
Díky za odblokování
Na mé odblokování jste nějak zapomněli.

Dobrý den,
nemohu se připojit přes FTP na tyto stránky:
culkin.wz.cz
lunetic.wz.cz
petrsevcik.wz.cz
jcvd.wz.cz
82.150.166.38 IP adresa
<HTML>Sorry, odblokováno. Příště to zkus napsat do správného tématu (je vyznačeno tučně), tam to nepřehlídnu.</HTML>
Nemohu se připoji přes FTP na: weterani.wz.cz, zobrazí se hláška: 530 Login incorrect. Unable to make a connection. Please try again.
Přes webové rozhraní vše funguje. Děkuji za pomoc
<HTML>Jarda - odblokována IP adresa tvého příspěvku.

Téma uzavírám. Kdo má chybu 530 Login incorrect, tak uveďte svou IP adresu v příslušném tématu - <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937</a>. Dík.

</HTML>
Prosim vás já nevím co s tim furt máte ale asi už týden se nemůžu připojit na FTP.

Web:
cotd.wz.cz
tichypes.wz.cz
<HTML>To je sice pěkný, že se nemůžeš připojit, ale takové hlášení je nám celkem k ničemu. Edit: A nepiš to na fórum dvakrát!

Odblokovala jsem IP adresu tvého příspěvku. Pro příště je potřeba uvést výpis ftp spojení a IP adresu (podle www.mojeip.cz). Pokud to hlásí chybu Login incorrect (což předpokládám je/byl tvůj případ), pak je třeba napsat do tématu, které jsem zmínila o příspěvek výše.

<strong>Kdo má chybu 530 Login incorrect, tak uveďte svou IP adresu v příslušném tématu - <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937</a>. Dík.</strong>

<style>form {display:none;}</style></HTML>