Kopírování souborů word a pdf

I když zde někdo píše, že lze kopírovat soubory pdf a word do stránek, pokud nejsou velké, ale mně nejdou ani ty menší. prosím, poraďte mně. Díky.

Jirka
<HTML>Co to je "nejde"? Popiš to podrobněji, jak to zkoušíš, jakou chybu to hlásí... Přes ftp klienta by neměl být problém.

Nezakládej stejné téma dvakrát, příště už smažu obě témata. Teď jsem smazala jen to druhé.</HTML>
Na FTP teď soubor .dock mám a nejde otevřít (je nyní zaheslovaný, ale i tak se neobjevuje). Na mém prohlížeči to funguje.

Díky za případnou radu.
Co je soubor .dock? Kterého používáš FTP klienta? Snad ne toho webového z administrace WZ?
Pardon, jedná se o soubor .docx. Používám FTP z WZ. Word jde i dobře zaheslovat. Já jsem úplný začátečník. Chci stránky zdarma a tak jsem na tomto serveru.

Díky
<HTML>To je tím, že stanovy.docx a Stanovy.docx neni to stejne. Pokud tam máš soubor začínající velkým písmenem, tak ve zdrojovém kódu to musíš mít taky s velkým písmenem. Ale doporučuju spíše soubor přejmenovat na stanovy.docx, pak to bude fungovat.</HTML>
Děkuji, .pdf soubory jdo perfěktně, .docx mi hladce nejdou (když je předem zahesluji tak potom ano.
Díky
Thalie, omlouvám se za chyby.
Díky