Zhodnoťte nám stránku

Pokud tyto stránky vytvořily dvě 12letý praštěný holky, je to pěkné.
Pozor na gramatiku.
souhlasim!
2al.dAr!$:

1. tu úvodní stránku už mám předělanou.
2. to o tom prohlížeči - s tím já nic nenadělám, to tak napíše ten JS. Mně to taky píše větší rozl. než max. rozlišení.
3. Firefox - už jsem strávil hodně času tím, aby to vypadalo ok i ve firefoxu, ale pořád se mi nedaří spravit. Nevíš, co s tím mám udělat?
na zacatek bych se chtel zeptat o kterych strankach to mluvime? smoula.borec.cz?
ja ti asi moc neporadim, protoze se v tom zdrojovym kodu nevyznam. Nejlepsi by podle me bylo je predelat pomoci pozicovani, je prehlednejsi zdrojovej kod a celkove myslim ze je to mnohem lepsi a hlavne to funguje ve Firefoxu
2al.dAr!$:

co je to pozicovani?
to je soucast CSS. zadavas pozice (absolutni nebo relativni) kde ma co bejt, je to celkem dobra vecicka
já css nepoužívám. já dělám stránky v macromedia dremweaveru, tak se v něm kouknu jestli tam nění nějaká optimalizace pro firefox. dík za radu
aha tak proto, macromedia dreamweaver je dobrej program ale negeneruje validni kod nejlepsi je si to psat sam! ja sice taky nemam kod validni ale funguje mi to v IE i ve Firefoxu. nemas zac
a neznáš nějaký dobrý validator?
validator.w3.org
díky
No mne sa velmi nepci ale napad je fajn :-)
No já nevím, vy furt "co kritizuješ, když sám máš e-e". Proč by někdo nemohl říct/napsat, že se mu něco nelíbí, i když neumí lepší? Já klidně budu říkat, že se mi nelíbí oltcit. A rozhodně nic lepšího nestvořím...
Teď jsem se na ty stránky koukal, to musela být fakt hokna, tohle dát dohromady. Klobouk dolů.
Možná ... nezobrazuje se mi každý druhý obrázek.... (přibližně)
Už to tu bylo řečeno x krát - je to takovej papoušek, kterej je navíc složenej z částí několika jinejch zvířat (rozuměj - strakatý, a každej pes jiná ves)
Prosím o jakoukoliv kritiku. Díky :o)
chtěloby to změnit barvu v "menu"-ta černá jde špatně na těch cihláh vidět.
Ale jinak jo.
Já taky tvořim v FP.a vůbec mi to nevadí.-ostatním jo a nevím proč.
Do kódu nekoukám protože mě nezajmá.záleží na vzhledu a ne na kodu, hlavně že to faká.
IC : :D:D:D no to jo ... Máme rádi Word, hlavně když to fachá ..
Koukám na to ve Firefoxu a nezobrazujou se mi nějaký obrázky.
Nevim, jestli to tu někdo už nepublikoval, nečet jsem to celý.
K wordu jen souhlasím, že je to nanic.