Nefunkční web 22.10. 2010 - výpadek [opraveno, zamknuto]

Tak doplnení pro administrátory. Nejedou pouze subdomény wz a xf.
Dobrý den nefungují stránky http://www.fromtheheart.wz.cz
Co se děje?
Myslím si,že by nebylo od věci,kdyby se provozovatel nebo jeho tiskový mluvčí,vyjádřil na tomto vláknu,ať nás všechny neděsíte..Takto člověk neví o co jde a kdy by to mělo opět jet..Děkuji moc za to,že se to dozvíme...
Tím, že tady každý bude nestále spamovat protože mu nejede web, ničeho nedosáhne.. Musíte proto vyčkat, dokud administrátor tuto chybu nenajde a neopraví, popř. do té doby než znovu nahodí server..
Měl jsem v úmyslu doporučovat webzdarma k umístění stránek lidem, s nižšími nároky na hosting, ale vzhledem k častým problémům v poslední době od toho nejspíš upustím...

http://www.skg-webdesign.wz.cz také nejede.
Já jsem byl celkem vždy spokojen s webzdarma,ale poslední dobou to opravdu nějak blbne hodně a často...a dneska to prý nejede už od rána,je 15:16 a stále nic,ach jo.
Njn takhle to dopada s freehoustingem... :) Zadne info a nejspis tohle bude trvat do pondeli, jelikoz patek je pro nektere firmy maly svatek... :-)
Mně už to jedééééé!
Hurááá!
<HTML><em>Zadne info a nejspis tohle bude trvat do pondeli, jelikoz patek je pro nektere firmy maly svatek.</em><br>
Uvědomte si, že máme svou práci a další povinnosti (proto jsem dnes nepsala info hned od začátku, jako to dělám jindy - dostala jsem se k pc až později odpoledne). Není to tak, že celý den sedíme u pc a čekáme, až se něco stane, aby se to mohlo v mžiku opravit. Od toho tu máte placený hosting. A ano, již vidím ve statistikách, že server zase funguje. Za potíže se omlouváme.</HTML>
uz mi to taky funguje:) dekuju vsem co vtom maji prsty.
Vy se radujete, ale mě to pořád nejede. :-(
Prosím ještě opravit mě.
<HTML>Čejja: asi bude potřeba dořešit nějaký problém u určité části webů, netýká se to už všech. Adminovi jsem napsala.</HTML>
<HTML>Čejja: už mi funguje i tvůj web.

Zamknuto.
<style>form {display:none;}</style></HTML>
Díky moc
degeneg.wz.cz nefunguje.. a to před 5 minutami jel a to jsem nic nezměnil...
Díky za to,že to jelo v době přenosu...:D to byla fakt náhoda...co se s tím děje?2x za den?a to jsme vás na radiu chválili....:-)