Webzdarma je nepouzitelnej

jé - Tonik, blahapet a ostatní: oni vás fakt PLATÍ? já chci taky, kde se mám přihlásit ;-)

TT: Jak bylo řečeno - je to zadarmo, funguje to jak to funguje. Ber nebo nech bejt, nikdo ti to nevnucuje. Zaplať si hosting a pak si můžeš stěžovat - ale u svého dodavatele :-D
Není potřeba tady psát svůj subjektivní názor že WZ špatně/dobře funguje, protože admini jistě poznají názor uživatelů na kvalitu svých služeb na jejich odlivu/přílivu, a tím na příjmech z reklamy, takže tvůj nářek zřejmě nemá na nic vliv...
<HTML>nikdo nikoho neplati, ono ani moc neni z ceho abych byl uprimny

panove, nevytykam nikomu kritiku, diky za ni - pokud je rozumna, nekteri pisatele by si ale opravdu ze vseho nejvic zaslouzili par facek ... presto tu ale nadale hostuji a my je vyhazovat nebudeme

vime, ze to neni idealni - uz delsi dobu resime problemy s konektivitou, pocet uzivatelu stale roste, spolu s rustem prumerne rychlosti domaciho pripojeni v cesku se zvysuje u objem prenosu - to jsou vsechno veci, ktere se prubezne resi jak jen financni moznosti dovoli</HTML>
to Mira: A co se takhle uchýlit k radikalnímu kroku - pozastavit registraci novým uživatelům.
Pavero> Ono by možná stačilo smazat účty uživatelů, kteří porušují podmínky, ale jen je odhalit :)...
Na co to myslite zastavit registraci novych uctu. To by spis chtelo zrusit ty stranky s pristupem pod 1 za den a ze jich bude a jak se vlastne mazou stranky ?

Ja mam jeste nejaky stary ale oni je asi uz zrusily.
hosting neni příliš drahej, taky by pomohla optimaizace příkazů do db.

mě vem jede slušně občas si musím trošínku počkat tak 4 s. ale je to v poho
<HTML>rusit stranky kde je malo pristupu asi nebude mit velky efekt na zatez serveru/site ze?</HTML>
At mi nikdo nerika, ze je s tim ftp a dennim provozem spokojenej.

Zmrdi, ktery tady blejou bezduvodny urazky maji jenom kliku, ze jsou schovany za kilometrama optickyho kabele.

Ted jsem se pripojoval na Xkrat kuli stazeni a oprave skriptu.
- Jak je mozny, ze me ftp server odpoji uprostred stahovani, to beru jako naprosto neuspokojivy. Za dalsi cekat na nacteni stranky na wz.cz je vazne porod.
omfg kdyz se ti tu neliby, tak tahni! ja tedko taky se uz hodinu snazim neco nahrat na ftp... (nomal .html) a taky se mi to seka... ale co? platis za to?.. neplatis....
Co si to dovolujes ty smejde?

Mimochodem platis za to tou posranou reklamou....

Myslis ze ti to nekdo da zadarmo tyvole?
co Ja si to dovoluju?.... spis co ty ?... ja ti slusne napsal pokud se ti tu neliby, tak tu nemas co delat!.... je pravda ze Wz neni bez chyb, ale ridim se pravidlem "darovanemu koni na zuby nehled! " a opravdu nejsem zvedavej na nejaky 12 lety deti (mozna i vic pokud jsou mentalne zaostaly" jak tu kritizujou... skus hadat proc vzniklo tohle forum....
No tak to je prvni inteligentni prispevek, kterej tu ctu. Mas u me plus...
Tady si opet nekdo nasel prostor pro trapne reakce (jak jsem jiz zminil). Asi to opravdu nema cenu kritizovat WZ v komunite, ktera ho vyznava za to nic co nabizi....navic kdyz to nekdo nazve "narkem" a ne reakci, je mi z vas spatne. Hodne stesti v cenzure kritiky.
Je to pravda ze wz hodne casto pada (kdyz napriklad na nej natahuji pres FTP nejakej rs tak se mi to 8x odpoji), ale neni se cemu divit, kdyz ma tolik uzivatelu.
ako mam urobit webovu stranku?
jakpsatweb.cz
Lidičky! Potřebuju pomoc! Jak si tady udělám stránky? Asi sem fakt blbá..vůbec se tady bevyznám....ach jo...
www.jakpsatweb.cz
Tak to jsem jeste nevidel :))
LOLEEC :)))
HEH..Web Zdarma je nejlepsi hosting zadarmo..ja nevim co si stezuje..MujWeb je uplne na hovno....
SQL i PHP chodí mi chodí v pohodě, ale s tím FTP by admin měl opravdu něco udělat - někdy to jsou nervy něco na web dostat. Pamatuji časy kdy FTP bylo absolutně bezproblémový.
Myslím, že máš naprostou pravdu. Já osobně si myslím, že wz se čím dál tím více kazí. Když jsme zde začínal před X lety šlapalo to dobře, ale teď, nevím jestli je to neschopností anebo záměr.
Vsichni jste buzeranti :/
Je zde mnohokrat vic aktivnich useru, nez tenkrat. A ted zapojit mozek....