Dva účty na wz a u jednoho nefunkční ftp

Jak jsem řekl nebyl jsem si jistý a vzhledem k tomu, že někdo otevřel téma, které se již řešilo a hned dostal zprda..... nechtěl jsem tak taky skončit :-D
No zkopíruju na web n3v1m.xf.cz soubory přes Total Commander nebo přes správce, ale ony se tam neobjeví...
<HTML>Ahá, sice mě nějak zlobí ssh, ale i tak vidím, že máš zabráno moc místa na n3v1m.xf.cz. K tomu nefunční adresa, nula zobrazených bannerů. Koleduješ si o smazání a zablokování toho účtu. A co se týče nevim.kvalitne.cz, tam pro změnu nemáš banner hned na hlavní straně. Takže i tam je potřeba provést nápravu. Stejně nechápu, k čemu dva účty...</HTML>
Dobrý den,
spravuji zde dva účty: sdhslopne.wz.cz a mrssehradice.wz.cz.
A s tím druhým (mrssehradice.wz.cz) mám problém: nemohu se u něj připojit přes ftp.
Na webové rozhraní se přihlásím bez problému, webový správce souborů také funguje, ale jakýkoliv pokus o přihlášení přes ftp končí hláškou Login Incorrect. Z jine IP adresy se pripojim pres FTP z domu to nejde.
Aha, tak děkuju. S n3v1m.xf.cz se nějak poperu. A je velký problém, kdyžj dám ten banner na spod stránek aby mi to nedělalo binec v HTML?
jo, už jsem si to přečetl :) Je :-)
<HTML>2Jiri: IP, ze ktere si napsal byla blokována. Pokud to byla ta z domu, zkus to nyní prosím znovu.

2Matěj: banner můžeš mít dole, ale pak se musí zobrazovat na všech stránkách.</HTML>