Asi tak před rokem jsem řešil problém že se mi nevkládala reklama místo značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a musel jsem ručně vložit kód reklamy ukradený z jinejch stránek (viz https://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=54521&t=54517).
Teď se zdá že už to funguje, protože jsem měl nastavený zobrazování reklamy na každé stránce dole a stráku generuju PHPčkem, vkládala se rekalma do každého PHP spuboru (jelikož každou stránku mám složenou z cca osmi pomocných PHP souborů, měl bych tam osm reklam.
Musel jsem tedy nastavit vkládání reklamy nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)" a nastavit "Relativní cestu k hlavnímu rámci/souboru", který PHPčkem vkládám do každé stránky dolu. Bohužel při nastavení vkládání rekalmy dole nejde nastavit cestu k hlavnímu souboru s rekalmou, aby se nevkládala do všech souboů.
Taže reklamu mám tak kde chci, pravidla WZ snad neporušuju a reklamu zobrazuju dostatěčně, jen to naprosto neodpovdá nastavení...
Můžete se ma to prosím někdo podívat? Nerad bych kvůli tomu měl nějaký problémy...
Děkuju