Kit: Rodiče musí být taky tvrdí na své potomky. Jinak je nevychovají a nenaučí zvykum.
Zde jde o to, aby si tito přeškolácí, čí puberťáci, uvědomili, že je nikdo nebude vést za ručičku. Pokud chtěji něco umět nebo vědět, tak ať se to nejdříve naučí.
BTW: Měl jsem za to, že ds je mužského pohlaví.
ds: Sorry, spletl jsem se.
Kit: ono to á je hned vedle ý a tak to já vidím jako překlep. Ale co ta dvanáctiletá holka? Mail je sheilika72@... a to vypadá na starší slečnu, ale 1 vypadá skoro jako 7, takže i to je OK
PS: stejně by mě zajímalo jak ještě dlouho bude trvat než se WZ vytasí s těmi změnami, jejich součástí měly být i nějaké ty šablony. Tuším, že to v březnu bylo prezenované jako velmi akutní a nic se neděje. I když :-), včera jsem nakoukl na soom.cz a je tam cosi o změnách designu (18.10.) naznačované. Jestli je to ovšem něco jiného než to březnové je otázka.
ds: Dej si sheilika72 do Googla a bude Ti to jasné. Najdeš i pár fotek.
ds: Nejsme v Mrazíkovi, tady mlčet nemusíš. Jenom si myslím, že je dobré se občas podívat na profil tazatele. Sheilika72 je podle mne na tom mnohem lépe, než Jakub. Všimni si, že se dlouho neozvala. Zřejmě zrovna studuje jakpsatweb.cz, což je dobře.
Kit: to je možné, stejně tak je možné, že od PC zahnali rodiče a další "relaci" bude mít příští víkend
PS:
obávám se, že doba, kdy jediná rozumná možnost jak se dostat na internet byl WZ a tedy nutnost studia HTML už skončila - lidé mají mnoho jednodušších možností jak "být na internetu" - to je čím dál tím vidět z reakcí, kdy se ptají, kde se dájí stránky vyklikat - považují to za normální způsob tvorky webových stránek
Proč orat, sít obilí, žnout, mlít, péct chleba, když si ho můžou koupit v Kauflandu? :-)
Lama: Taky si občas připadám out, když si píšu vlastní programy nebo skripty.
Lama: Naprosto přesně vystiženo :D
<HTML>Ok, já si taky přisadím: Co si neuděláš, to nemáš.</HTML>