problemy s uploadom (VELKE PROBLEMY)

(pouzivam SmartFTP, winxp pro, router)
mam asi taky problem ze ked uploadujem, tak mi vzdy po case padne spojenie. neviem ci je to problem s EXTRA pretazenym serverom (no, uploadujem jednu 11mb zlozku uz asi 4tu hodinu) alebo ci je problem na mojej strane (error mi vypise connection closed)
Myslim, že když seš připojenej přes FTP na WZ a nic nedělaš asi 5 minut, tak se spojení přeruší-bezpečnost.
az na to ze on neco dela nauc se cist ameriko. psal ze uploaduje 11mb soubor. takze ty si v síti Bu10a? neni tam nekde limitovany objem prenasenych dat nebo neco takovyho...
akoze, ja uploadujem cely folder phpBB, ktory ma 9.9 Mb a akoze na hdd to ma 15mb. po istej dobe uploadu sa to len tak prerusi, vypise ze connection closed. skusal som binarny prenos, ASCIIprenos, robi to na obidvoch, vacsina suborov je uz uploadovana ale este to kontrolujem, (proste hodim tam celu zlozku phpbb a nastavim resume) tak ono si to prejde kazdy folder, ked najde nieco co treba uploadnut, tak uploadne, obcas vsimam ze sa mi asi 3 zlozky neustale premazavaju, stale ich musi uploadnut znovu, a potom je tam etse ten desny connection closed error...
este sorry, som zabudol:
som na pc ako jediny user (admin) a nemam ziadne obmedzenie na upload/download
Este by som sa rad spytal vsetkych adminov, ze dokedy budu chciet potiahnut ten planovany update, nech viem ci je to problem na serveri alebo u mna, lebo ma to uz vazne stve, dik :)
Včera mi spojení soustavně padalo a dneska se nemůžu už ani přihlásit přes ftp. Přihlásím se jen přes webové rozhraní. Myslím, že chyba je u nich.
Když něco uploaduju, taky musim davat "obnovit pripojeni" ve svym Total commanderu.

Columbo:
Mam pro tebe jednu super amikovskou radu:
Nejdriv se podivej na web toho kdo se pta, porovnej ho se svym a rekni si: "Bude tenhle clovek vedet vic nez ja, nebo ne?" a jelikoz ma kazdy lepsi web nez ty, tak si reknes: "ne, ja vim hov*o". No a tak nebudes psat prispevky a vsichni budou spokojeny a nebudes delat antireklamu foru wz ;)

To je takova pratelska rada, kamo . . . Ale jestli se nechceš prispusobit, tak se těš na smazani uctu..mno to je asi tak vsechno. Mej se :D
A kdo by mi ho smazal? KÁMO!
uvidis. "kámo"
Takovy lidi jako ty uz tady byli. Proc myslis, ze tu uz nejsou :o)

Jinak koukam ze se snazis s tema hroznejma strankama neco udelat, to je dobre.
Bu10a: Nejpis je to problem tveho ISP, nebo problem na trase. Upgrade WZ serveru uz probehl a je to sakra znat. FTP bezi uplne v pohode.
to sakra vidim :D uz je to uplne v pohode, bez jedineho vypadku, plynule....
*klanam sa adminom wz*
Zaregistroval sem si www stánky,natáhl sem si tam to co chci,ale něják to nemůžu nikde najít.Ve vyhledávači to nic nenajde a při detaliním prohlédnutím kategorie kde by se měla moje stránka vyskytovat nic není.

Žádám radu jestli je to mnou nebo jestli se stánka nezprovozní až po nějáké době.

Díky za všechny odpovědi:o)))
ked hovoris ze sa tam vsetko uploadlo, tak by to tam malo byt, (stranky su aktivovane hned, inak by si tam nemohol odoslat data, ze? :) - pozrel si sa cez webupload? lebo ak ten nic neukazuje, tak tie subory tam asi naozaj niesu...
Momentálně se nemůžu ftpkem připojit vůbec (na tempoary.wz.cz)
(kuwa - ted to zase de, ale strasne po¨malu). Navíc narvat tam UNITED-NUKE se mi vůbec nedaří - trvá to strašně dlouho, a po nějaké chvíli spadne spojení.

Snad nejsem zas takovej lama, abych neuměl používat ftp (total commander). Nehledě na to, že na jiný ftpko (mimo wz) to nakopíruju v pohodě ...
Mám naprosto ty samé problémy. Při kopírování mnoha souborů - např. 1000 dochází při procesu kopírování , který jinak běží docela svižně, k náhlému přerušení spojení. Používám wz.cz k zobrazování fotogalerie, generované z prohlížeče. Tzn obrázek+thumbnail+stránka+indexpage na každých 20obrázků. Tzn pro 200 fotek cca nějakých 900 souborů = asi tak 15-20 MB. Mám pocit, že čím víc dat už na účtu mám, tím je to horší. Používám FTP klienta ve Windows Commanderu.
stěbou jsou taky problemy učim se devile zgurvenej
jeslí máš problemy s webem tak si polib prdel jo
za to můj dobrej web www.elixell.wz.cz a tvuj je zkurvene
blbej ........
jonas.sg1: Trochu sebereflexe by neuskodilo.
jonas.sg1: potkat tě někde na ulici skopal bych tě žes to neviděl blbče. tvůj web je dobrej? viděl si někdy web?