providera odblokuješ tím vpnanonymizerem - taky mi z ničeho nic přestal fungovat přístup na jeden VPN server, který rok bez problému fungoval a ukázalo se, že žába na prameni byla provider
Děkuji ""reemo (reemo.mysteria.cz)""
uvedl jste zde klik na -> http://www.net2ftp.com/index.php -> již se mi adresář objevil..!
Panu Novotnému a ""ds"" děkuji za trpělivost i čas který mi věnovali.
Vzkaz pro ""ds"" :
Astrologové nepoužívali tajné značky - stejná terminologie se používá dodnes - ale já tím klientům uši nekrmím neb by jim to nic neřeklo.
Máte pravdu že program Radix - tedy takové to kolečko - tedy horoskop - spočítá program za několik sekund - pouze s kalkulačkou a tabulkami to bylo časově velmi náročné -> ale to ostatní program už neumí...
Naďa Šmídová:
OK, asi mluvím nějakou šifrou já, a tohle:
Modernímu komerčnímu astrologovi by však mělo záležet na tom, že jeho stránky na internetu budou čitelné a to Vaše stránky splňují jen zčásti, alespoň můj prohlížeč s tím má problémy.
bylo nesrozumitelné, podívejte se tedy na tohle:
http://ds.mysteria.cz/ns.png
a sdělte proč mi to tedy můj prohlížeč zobrazuje tak jak zobrazuje a neměl by to zobrazovat nějak jinak?
No... ""ds"" tak to vůbec netuším - ale zítra se pokusím dle Vašich rad které jste mi napsal výše opravit cody - já mám ?prohlížeč? Explorer a jediný co tam vidím ""zmateně"" jsou š a ž...
Vy nepíšete šifrou - ale pro Vás jsou prostě některé věci potažmo termíny okolo PC a webů etc...naprostou samozřejmostí - bohužel pro mne je to ""Rubikova kostka na druhou..""
Děkuji Vám ""ds""ještě jednou za rady i upozornění že na webu mám ""binec""...zítra se pokusím udělat jarní úklid !
A hlavně uvažte to přihlašování ke svému webu pomocí nějakého formuláře někde na webu, o kterém nic nevíte. Myslel jsem, že důvěřivě naivní jsou jen klienti astrologů a ono je to zřejmě nakažlivé. Sežeňte si program, který budete používat jako FTP klienta na svém PC a uvidíte, že budte spokojená
Mám stejný problém.
Spravuji oficiální stránky obce. Adresa je www.markvartice.wz.cz. Vím, že nefunkčnost webu začínající písmenem M se tu již řešila. Problém trvá již přes tři týdny. Je mi někdo schopen napsat jak to s tímto problémem vypadá a zda se blíží jeho náprava? Jelikož se jedná o oficiální stránky a jsou na nich informace pro všechny občany a nefunkčnost trvá tak dlouho začíná to být dost velký problém.
Děkuji Franta
František Egrt: Na Vaších stránkách vidim jen toto:
<HEAD>
<TITLE> </TITLE>
</HEAD>
<BODY>
</BODY>
Doporučuji znovu na web zkopírovat soubor "index.htm". Pokud problémy přetrvaji, pak odkazuji na podpora@webzdarma.cz.
Mám úplně ten samý problém.
Když se přihlásím, adresář je úplně prázdný. A když zkusím nahrát znovu jakýkoliv soubor, nejde to... nenačte se.
Clarissa: no to je ale potvora, představ si, že mě to dělá taky, ale netrápí mě to protože díky tomu, že používám FTP tak bych ani o té hrůze, kdybych o tom tady nečetl, ani nevěděl
Měl jsem stejný problém, nešlo připojit přes FTP, hl. 530 a vyřešila to až změna hesla.