Stránka

4us nevím jestly jsem to už psál. Ale asi ano ale nemohl jsem to najít mezy diskuze. Tak to píšu znovu. chci jen vědět když mám svou stránku kterou jsem si sám vytvoříl nezruší se mi moje stránka? i když tam mám reklamy: předem díky a už to jsem nepíšu... To je o nervy tohle.....
Já to nechápu. Asi chyba v Matrixu, či co.
Kým dodržiavaš podmienky nikto ti ju nezruší.
Inak nevidím logiku v tom, aby niekto poskitoval hosting len preto aby mohol tie stránky rušiť.
Keanu.Reeves: Mno... když tu stránku vidím... :|
mno... matrix sice je tak trochu mozna kultovni film ale doba uz znacne pokrocila.... ehm
Matrix je tak trochu kultovní blbost ve které mladí vidí obrovskou dávku filozofie.... (můj názor)
Tom: nejen mladí lidé, ale i fyzikáři, kteří umí karate, mají hluboký hlas a do třídy se vrávorají s těžkou taškou. Pár takových hodin fyziky uteče povídáním o matrixu v klidu, protože všichni spí. Zažito na vlastní koži.
Zadnej Matrix nemuze existovat. Ontologickej dukaz neexistence:

Jedine chytre stroje mohou vytvorit tak slozitej konstrukt. Zni otazka, kde se vzal Spidla, Skromach, atd. ? :-)
vite ze klaus je žid?
no a?
skaff :D

<cite>
Toto je web o Matrixu a žádný hovadinky, jen Matrix. Tendle film nesmírně žeru. Už dlouhou a tak vám chci aspoň trochu příblížit jejo obsah. Jsou zde smínky o o filmech které byly natočený podle pratří Andy & Larry Wachowski.... Doufám, že se vám můj web líbí, pokud ne, postavte se třeba na hlavu, stejně s tím nic neudělám. Čago. Vstoupíte klikem na obrázek image jen tak (pro pitomce:-)))

Kean.Reeves
</cite>

OMG, OMG, OMG !(3x)
Nauč se česky, nauč se dělat stránky, nauč se pokládat otázky , ale to jen tak na okraj. (pro pitomce)
Jo teď se na tu stránku taky dívám a takovou aroganci vůči návštěvníkům jsem ještě neviděl. Uvědom si, že stránky se dělají pro návštěvníky, s takovým přístupem (a provedením stránek) se na tvé stránky nikdo nepodívá. Stejně tam není nic k vidění.
Nechápu proč bych se měl stavět na hlavu proto, že se mi tvůj web nelíbí, mi je to úplně fuk jaký máš web.
Já vím že tenhle svět je divnej a někdy ubohej, ale není divu když v něm žijou lidi jako náš Keanu... Škoda místa.
no ale fakt... von je žid nedelam si pr*. uz podle jmena KLAUS.... navic bych rek ze ma takovou vychcanou zidovskou obchodnickou hlavu... ze se dostal az na Hradek. LOL co to kecam. teda nekecam ale sem to nepatri
znovu opakuji:
no a?
co jako s tím máme dělat že je žid? proč by jako nemohl?
ja proti zidum nic nema chapes to jenom me napadlo... stejne tak nemam nic proti rusum a cinanum protoze sam jsem rus a muj deda z nevimjakeho kolena je zid takze to neni anti klaus prispevek chapes? hele tome pripadas mi jako inteligentni clovek ale vobcas mas takovy otakzky ze teda nevim
Ale jo to já inteligentní jsem :-))) ale nepochopil jsem proč jsi tady zničeho nic napsal že Klaus je žid ;-) Opravdu to bylo trochu nejen mimo téma ale i mimo mísu. Já mám smysl pro humor a ani nějak vtipné mi to nepřišlo. Ani ironické. Prostě nevím a už to nebudeme řešit ;-)
OK
Mam taky problem mam nejak zablokovani pristup k nastaveniam stranky a vobec mi ju nezobrazi www.nesqik.wz.cz co je stim? prosim ak mozete tak mi odpovecte trebarz aj na ICQ-205 912 421
thx
uz mi slape thx
Keanu: jsem klikal a klikal a furt nic. Že bych netrefil ten správný obrázek? No nejsem vševědoucí, tak který obrázek? Matrix? Ne-e. Ten to nebyl. Á, že by vstup? JÓ! Tak, co tu máme. Deformovaný obrázek? Uf.
"Bohu�el ti nemů�u říct jak dobrý je The Matrix....", co to? Proč ty otazníky? To je nějaká matrixovina? Nebo neschopnost webmastera.

Anketa: "Jak se vám líbý moje stránka a to co je vněm?"
TO SNAD NE!

... adept na nejhorší web na wz ... a takové pěkné téma...
ALe Markuu.. existujou horší... asi... A to téma taky nic moc...
"Toto jsou pár mích ikon do vaších stránek"
:D :D :D

Všiměte si, že texty jsou převzaté.
MAREK: kámo zkusil sem zalozit tema "nejhorsi web na WZ" a nakej chytrej clovek to hned smazal.... asi se bojej ze pridou o ty lidi, co tam davaj ty hruzy ktery vytvorili ve wordu.....
No nic proto, mi taky téma nejhorší stránka WZ nepřipadlo zrovna nejvhodnější.
Pokud někdo požádá o kritiku stránek, tak si můžete psát co si o ni myslíte, je to přece jeho problém že měl tu odvahu o kritiku žádat.
Ale speciálně vybírat "nejhorší" stránku, to mi připadá hodně ujeté.