RSS problem [vyřešeno]

Mike-napsal jsi to presne. Je to opravdu malichernost. Administrator by opravdu mel vedet po 2 tydnech meho dopisovani vedet zda jsem blb ci to proste na serveru nebude nikdy behat, protoze se mu nechce zadarmo nic delat. Ja bych mu klidne zaplatil. Sice pise, ze to zapnul, ale tomu stale nejak neverim.
RSS kanal mam vytvoreny z vice serveru, ale jak jsem uvedl hned na zacatku. Soubory ktere jsme vytvoril mam zkontrolovane primo od Coffee Cup profiky a ti me potvrdili, ze ja mam vse OK, ale chyba je na serveru.
Nejvice mi zatim pomohl PENA, ale bohuzel skoncili jsme tam jak vzdy.
Opravdu si vazim vsech prispevku.Vice hlav-vice vi.
Pro TOMIKa- v poznamkovem bloku jsem vytvoril .htaccess a vse udelal jak jsi napsal. Pak jsem to chtel nahrat k sobe, ale bohuzel.....nejde to. Zkusil jsem to tedy prejmenovat na htaccess.txt a to jsem dostal na stranky a opet nasledne prejmenoval na serveru. Vysledek? Opet nic....
Skoda, dobry pokus.
Zazraky se obcas deji a RSS flash funguje jak by mel. Timto zpusobem bych rad vsem podekoval za pomocnou ruku.
Zaverem bych rad vse zapsal jak jsem to provedl.

Dulezity je tedy .htaccess ktery jsem si pripravil v poznamkovem bloku. Zadal jsem php_flag allow_url_fopen on a ulozil jako htaccess.txt
Kdyz jsem to vytvarel v Microsoft Expression Web, tak zjevne doslo k vygenorovani dalsiho kodu a pak to nechodilo chodit. No a pak jsem jen htaccess.txt pridal do adresare kde jsem mel slozky k RSS flash. Cele jsem to nahral na server a tam jsem htaccess.txt prejmenoval na .htaccess
RSS se rozebehl za par minut a bezi uz 12 hodin, tak snad to bude OK.

Jeste jednou vsem diky.
<HTML>Rádo se stalo. Na takovou příčinu se přichází opravdu blbě a jsem rád, že máme všichni o zkušenost víc.

<small>Do nadpisu tématu přidáno [vyřešeno]</small></HTML>
No podstate dik adminovi za ukazku obsahu souboru. Nebyt toho, tak by mne nenapadlo, ze to neni .htaccess jaky ma byt.