nigra: já bych řekl, že mé informace jsou jasné a zřetelné. Já si nemůžu pomoct, ale podle nich se sem chodí vybrečet absolutní ignoranti, protože FTP funguje, ať si říkáte co chcete. Před pár minutami jsem schválně na web nakopíroval a opět smazal soubor > 5MB a bez jediného problému. Jak? Normálně přes FTP. A když to šlo mě, tak to musí jít i ostatním, protože zde na WZ máme stejné podmínky.
I můj bratránek (13 let - dutej jak prázdnej sud) dokázal pochopit co je FTP a jak se používá, tak proč by jste to nezvládli i Vy?
Zvládli jste vytvořit webové stránky? Ano? Tak v tom případě jste natolik inteligentní, aby jste pochopili i FTP, návodů je na internetu dost...
Btw, pokud se někdo mým příspěvkem cítí být dotčen, tak ať se nad sebou nejprve zamyslí, tady nejde o nějaké zprofanované "IT znalosti", ale o to, zda má člověk mozek používá, nebo ne...
o to tady nejde..mam chybove hlašeni že Hostitelsky počitač nebyl nalezen..no a vy inteligentni si s tím nevíte rady...nikdy jsem s FTP nedělal, delam vse podle navodu ale porstě mi to nejde..
Ja pouzivam Total CMD uz nakej ten rok a proste mi to prestalo chodil. Nejde se pripojit jak pres spravce tak pres Total CMD a uz to nakej ten den trva. Co stim?
trancemaniac: no to záleží na tom, co se s tím vlastně stalo a to my tady nevíme -podle to, že to prostě přestalo chodit bude asi něco rozbitý
zOted: to se pleteš, právě o TO, tady jde. ,,Já jsem ráno přišel k auto a ono nejelo, tak mi poraď čím to je!" Přesně o TO tady jde ... a my inteligentní si s tím potom nevíme rady.
"nikdy jsem s FTP nedělal"
To pro mě není omluva, ale obyčejná výmluva.
"delam vse podle navodu ale porstě mi to nejde.."
Tak buď máš špatný návod, nebo máš máš obě ruce levý a děláš to blbě.
trancemaniac:
"Total CMD uz nakej ten rok"
to je chválihodný.
"a proste mi to prestalo chodil"
Zajímavý. Ono samo to najednou přestalo chodit. Prostě si počítač řekl, že už ho to nebaví a přestane spolupracovat.
2 Tom , a ty jsi kdo?:D chces byt admin či co?:D nikoho nezajima tvuj nazor pokud nemužeš pomoct. Já jsem ráno přišel k auto a ono nejelo, tak mi poraď čím to je!,, nikoho nezajima tvuj problem ten tady rešit nemusime.
To pro mě není omluva, ale obyčejná výmluva
Nikdo se ti neomlouva..pouze řikam co mam za problem..a to že jsem nikdy nedelal v FTP me nijak moc nesere protže jsem byl spokojen s sparvcem souboru.
"delam vse podle navodu ale porstě mi to nejde.."
:D taky mě to dostalo..navod kdyby jsi četl viz. nahoře tak zjistis že mi ho poslal Thalia..a navod že officialni takže špatny asi nebude..a dvě ruce leve nemam :X nejsem takovy dmnt abych neumel podle popsiu zadat vse co je potřeba.
ta posledni veta ma byt takhle
Tak buď máš špatný návod, nebo máš máš obě ruce levý a děláš to blbě
:D taky mě to dostalo..navod kdyby jsi četl viz. nahoře tak zjistis že mi ho poslal Thalia..a navod jee officialni takže špatny asi nebude..a dvě ruce leve nemam :X nejsem takovy dmnt abych neumel podle popsiu zadat vse co je potřeba.
zOted: Wz tě nemá rád, jinak si to nedovedu vysvětlit, já se připojím bez problému
zOted: prestan tady rvat. nas taky tvuj problem nemusi zajimat. ten navod je jenom na nastaveni FTP a nemuze se zabyvat tim, aby vysvetloval, jak se nastavuje firewall, jak funguje tcp/ip a jak se pise na klavesnici. proste predpoklada nejaky znalosti. az prestanes s tim tvym "nejde mi to a hotovo" a das sem nejaky konkretni informace, tak ti mozna nekdo pomuze. a ver mi nebo ne, ale 90 % lidi, kteri tvrdi, ze vsechno zadali sprave, to zadali blbe.
Jo mám problém jako většina lidí tady, když se chci připojit přes TCM vyskočí mi jen prázdná plocha na FTP :( A když sem to chtěl spustit tady manuálně tak mi to v IE napsalo "stránku nelze zobrazit" ... děje se to již 2 nebo 3tí den! Jedná se o stránku www.mestec.unas.cz
FTP funguje. Sám sem velká lama v tvoření a publikování www stránek a také mne velmi zarazila nefunkčnost správce souborů který sem používal a tak sem to vyzkoušel přes to ftp v aplikaci microsoft offive publisher. Zadal jsem vše podle pokynů a stránky jsem tam přes tento protokol bez problému nahrál. A ftp budu používat nadále je to 100× lepší než ten správce souborů.
TO TOM:Nojo... jenže každej není tak zručnej v tom aby FTP zvlád...nejsme chodící encyklopedie jsme lidé... a není to tak jednoduché ,vše má svoji příčinu.A nikdo s nás není bůh možná to tvůj 13-ti letej bratránek či co zvládl ,ale nemůžeš srovnávat tvého bratránka s někým uplně jiným ,každý na to máme svůj názor...
zOted:
" a ty jsi kdo?:D chces byt admin či co?:D nikoho nezajima tvuj nazor pokud nemužeš pomoct."
Ne, já nejsem admin. Já sem ten "inteligentní" :)
Já pomoct můžu, ale pouze za určitých podmínek - viz níže.
"Já jsem ráno přišel k auto a ono nejelo, tak mi poraď čím to je!,, nikoho nezajima tvuj problem ten tady rešit nemusime."
Ok, přestávám mluvit v náznacích. S autem pomoc nepotřebuju - svou Šáde ještě zvládnu. Tím přirovnáním k autu jsem chtěl říct, že bez podrobných informací ti tady nepomůže nikdo. Nevím, jestli to tady už nepadlo - jestli jo, tak to napíšu znovu. Dej se FTP Log, z toho se občas dá něco vyčíst...
nigra:
"jenže každej není tak zručnej v tom aby FTP zvlád...nejsme chodící encyklopedie jsme lidé"
jak už jsem psal - tady nejde o zručnost, nebo o znalosti. Tady jde o to, umět používat mozek. Nemusíš být encyklopedie - od toho jsou tu vyhledávače a Wiki.
"možná to tvůj 13-ti letej bratránek či co zvládl"
Za své příbuzenstvo se omlouvám - tím jsem chtěl říct, že když to zvládne takovej imbecil jako muj bratránek (a že ho vůbec neshazuju), tak proč by jste to nezvládli vy?
stáhnul sem si uz i programy, prostě přes FTP mi to přihlásit se nejde, ale OK neřešïm to...bud tu má být ten nejvýstižný a nejpodrobnejsi návod, jak na FTP ... pro ty, kterym to nejde, i když to je nejsnadnejší a nejlepší co muze být...anebo ma fungovat spravce (od toho tu myslim je, aby ho pouzivali lidi, co tak jednoduché ftp pouzivatz neumi)
nejde ani přes ftp zkouším nahrát fotky na svůj web ale nejde ani TC mi píše přenos selhal a zkouším to pořád dokola a vyplněné to mám podle návodu a dříve to fungovalo!prosím o radu!please
Já sem tu novej takže bych si to chtěl vyskoušet i přes toho správce souborů. rád bych aby to fakčilo!
pietrus: nedoslo ti tak nahodou volny misto?
Marcel Mihalik, Dafral: navod je dostatecne podrobny. pochopitelne se nemuze zabyvat detaily typu jak funguje tcp/ip protokol, co to je a jak se nastavuje firewall a jak se vubec pise na klavesnici. to bys totiz zase rekl, ze nemas cas neco dva dny cist.
tak jak to nekdo nademnou řek..je tu spavce souboru proto nam nedopooručujte FTP ale pokuste se to nějak sparvit:X asi čekate až se to spravi samo ne? jinak ja si myslim že mam všechno dobře v tom Total comandru..az pujde spravce souboru sázim že pujde i Total cmd
Že správce souborů funguje tak jak funguje je velká ostuda WZ, ale věř tomu, že to s činností FTP serveru nemá moc společného. Jak vysvětlíš, že mě FTP funguje a správce ne.
A já osobně bych nikomu nedoporučovat použít FTP klienta protože nefunguje správce souborů, ale proto, že FTP protokol a drtvá většina FTP klentů funguje mnohem lépe a komfortněji než správce souborů
FTP ani správce souborů nejde! A basta
FTP jde! A basta - pochop, že výkřiky tohoto typu jsou zcela zbytečné. Zvlášť tady v tomto fóru, kde jsme všichni uživatelé
Tohle vážně nemá cenu ...
... tihle se už rozhodli, že to prostě nefunguje, tak jim to nerozmlouvejte. Já už jsem to taky vzdal - je to zbytečné plýtvání časem.
Všem co něco nejede: máte úplnou pravdu! Nic tady nefunguje a ti co Vám tvrdí, že funguje, tak kecaj! Nevěřte jim ani slovo. Nic tu nefunguje...
no už funguje spravce souboru..konečně:P
Tonik: no mas pravdu...lidi si porad na neco stezujou, to si taky myslim...kdyz je v navodu malo informaci, i kdyz je jich tam hafo, ale tak ja to beru s humorem;-)
Bavite se tady se mnou s blbcem. To snad neni mozny! Tak pocitac si prave asi rek, ze spravce bude fungovat a FTP ne. No dobry. Nebo asi zato snad muzu ja, zrejme sem pocitac nejak nakazil. To fakt zvlastni. A ze to nejde vice lidem to je asi nahoda co. Nikdo za nic nemuze jen lidi jsou uplne blby. Kdyz mi to jeden den jde a pak pres noc ne tak sem proste blbec a neumim pouzivat pocitac.